Ona zna

Kad čovek voli ženu: Zbog prave ljubavi muškarac je spreman na ovo!

Muškarac će zbog žene svog života učiniti sve, pa i ovih pet stvari
Ljubav i zavođenje
21:00h Autor:
Kad čovek voli ženu: Zbog prave ljubavi muškarac je spreman na ovo!
Foto: Shutterstock

Stabilan muškarac daće ženi svojih snova ljubav, poštovanje i podršku, ali takođe će se odreći nekih stvari ili navika koje ga sputavaju u tome. Naravno, s time zapravo ništa ne gubi nego dobiva - sreću i odnos koji će ga ispunjavati. U nastavku saznajte čega će se to svaki muškarac odreći zbog prave žene:

1. … svog ega. Muški ego je najpotentniji u '20-ima, a upravo bi tamo i trebao ostati. S godinama dolazi svest o tome da nisu savršeni i da još uvek moraju puno toga naučiti, a prava žena u njihov život unosi svežu perspektivu i drugačije poglede na (su)život.

Ovako nervirate samce: Previše si izbirljiva, zato si još sama!

2. … potrebe da uvek budu u pravu. Rasprave i male svađe nisu ništa nenormalno. U takvim situacijama parovi moraju biti fleksibilni i spremni na kompromis. Ako jedna polovina para nije spremna saslušati mišljenje druge polovine i uvažiti ga, to može postati veliki problem u odnosu.

Žene nisu ni svesne: Ako mislite da je ovakva veza normalna, u strašnoj ste nevolji!

Karma uvek dođe po svoje: Bivša ljubav se vraća u život ova 3 horoskopska znaka!

3. … nezrelosti. Averzija prema romansi i sklonost da izbegavaju obveze možda je "palila" kada su bili mlađi, ali kada grade temelje za budućnost sa zrelom i afirmiranom ženom, jednostavno moraju prilagoditi svoj pristup. Uspešni parovi rastu zajedno, postaju zreli kao pojedinci i kao "tim".

4. … "kratkoročnog" razmišljanja. U mladim danima živeli su u trenutku i za trenutak, ali kada u njihov život ušeta žena "s misijom", onda moraju početi razmišljati dugoročno. Žene znaju koliko je teško planirati život sa nekim ko nema nikakve planove za sebe. Skrasiće se samo sa muškarcem koji će podupirati njene ciljeve, ali istovremeno imati vlastite na kojima će raditi.

Produži dalje i ne okreći se: Vreme je za raskid!

5. … loših navika. Možda previše puše ili piju, ne brinu o svom zdravlju, troše novac na gluposti i stalno su u minusu. Prava žena voleće muškarca bez obzira na sve, ali takođe neće spustiti svoje kriterijume i pustiti u život nekoga ko nije odgovoran i stabilan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs