Surova istina

Žene nisu ni svesne: Ako mislite da je ovakva veza normalna, u strašnoj ste nevolji!

Zaljubljenost je jedno od najlepših osećanja na svetu, ali i glavni krivac za to što ne vidite dalje od svog nosa
Ljubav i zavođenje
12:26h Autor:
Žene nisu ni svesne: Ako mislite da je ovakva veza normalna, u strašnoj ste nevolji!
Foto: Shutterstock

Gledate u te oči, potpuno obične, ali vama najlepše... Gledate u te usne i razmišljate kako nema slađih na svetu...

Razmišljate kako će ovaj dan biti težak i to ne zbog toga jer je pred vama hrpa izazova, već zato što se danas nećete videti ni na pet minuta. Ako ste se pronašli u ovome, zaljubljeni ste. Čak i ako ne želite da priznate!

Zaljubljenost je jedno od najlepših osećanja na svetu, ali i glavni krivac za to što ne vidite dalje od svog nosa. Sve gledate kroz ružičaste naočari i svet je odjednom baš savršeno mesto, na kojem ste vi pronašli svoj mali komadić raja.

Kad ga uhvatiš da te vara: Ovo je prvo šta će ti reći!

I ne vidite ništa oko sebe. Ne vidite mane svog partnera ili partnerke koje su očigledne svima, samo nisu vama i čudite se ako vam neko kaže da nešto sa tom slikom nije u redu.

Tražite opravdanja za svaki njegov/njen postupak koji vam je izazvao nervozu u želucu, jer je ona zakamuflirana mnoštvom leptirića koji su došli s prvim znacima zaljubljenosti i nastanili se duboko u vama.

Vreme je da otvorite oči i prepoznate "biološko oružje" koje vas tiho i polako, bez ikakvih jasno vidljivih znakova, razdire i ubija iznutra.

Surova istina: Šta ubija brakove u Srbiji!

Mogla bi da se ofarbaš u neku drugu boju ili kreneš na neki trening...

Iako se vama može činiti kao dobronameran savet osobe sa kojom delite svoj životni put, iz ovoga možete pročitati kritiku na račun vašeg izgleda. I nije problem ako takve stvari ne postanu učestale. Stalne kritike spustiće vaše samopuzdanje na besramno niske grane, a to ne smete dozvoliti.

Trudite se, ugađate drugoj strani, a zauzvrat dobijete samo upakovane izjave koje bi trebalo da liče na zahvalnicu, ali zapravo nisu? Pa opet to opravdavate time što vaš partner "sigurno ima težak dan", već četvrti zaredom ove nedelje.

Otvorite oči, vreme je za buđenje i izlazak iz ove veze koja vas polako, ali sigurno vuče na emocionalno dno.

Kako izgubiti dečka za 10 dana: Novinarka probala scene iz filma, evo šta se desilo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs