Ne razmišljajte

Produži dalje i ne okreći se: Vreme je za raskid!

Ovo su primeri iz stvarnog života koji će vam potvrditi da je došlo vreme za raskid
Ljubav i zavođenje
12:38h Autor:
Produži dalje i ne okreći se: Vreme je za raskid!
Foto: Shutterstock

Već određeno vreme osećate da veza u kojoj se nalazite ne vodi baš srećnom životu, ili da jednostavno niste jedno za drugo. Međutim, stalno se lomite i razmišljate i potrebno vam je da budete 110 posto sigurni u svoju odluku.

Predstavljamo vam deset tipova ponašanja koji potvrđuju da je vreme da kažete "zbogom" svom dečku:

Potreba: Ako vam dečko nakon mesec dana zabavljanja kaže da vas voli, onda je to znak za uzbunu. Bez obzira koliko vam prija ta rečenica, tu nešto ne štima. Ili je gej pa mu treba paravan, ili jednostavno ima neki drugi problem. Kažite mu "zbogom".

Nema budućnosti sa njim, očigledno je: 4 dobra razloga za momentalni raskid!

Manipulacija:

Ako stalno hoće da je sve po njegovom. Viče na vas, besni na javnim mestima vreme je da ga ostavite. Ima ona izreka koja kaže "Prevari me jednom, tvoja je krivica, prevari me dvaput moja je krivica!" Nemojte da mu tolerišete stvari koje ne biste mogli da podnesete duže do jednog dana.

Neracionalni ispadi: On reaguje previše burno, demonstrativno ode, a sutra se ponaša kao da je sve uredu. Molimo vas, odmah raskidajte! Ukoliko počnete da se raspravljate sa njim, samo ćete poniziti sebe i spustiti se na njegov nivo. Sa njim bi život bio jednak ludilu!

Ukopavanje: Već si izvesno vreme sa njim, ali shvataš da nemate ni jednu zajedničku temu. Meseci prolaze ali vaša veza nema kvalitet. Raskinite. Tu nemate šta da tražite.

Pozer: U vezi je strašno sebičan. Misli samo na sebe. Ti se slučajno uklapaš u njegovo viđenje veze pa je zato sa tobom. To nije razlog da budeš sa njim, tebi treba ljubav, a ne pozer!

Kako izgubiti dečka za 10 dana: Novinarka probala scene iz filma, evo šta se desilo!

Gluma:

Nakon seksa on odmah ustaje i odlazi pod tuš. Nikad, ali nikad se ne mazi i nije ti dozvoljeno da prenoćiš kod njega. Vreme je da ga napustiš. Veoma je jasno da mu služiš samo za seks!

Narcizam: Bez obzira koliko dobro izgledate, on vam nikad neće dati kompliment. Ali smo iz razloga jer od sebe ne vidi vas. Njemu je on sam najbitniji i misli da je strašno zgodan. Šta će vam osoba koja vas ne vidi onakvu kakva ste: Lepotica!

Staranje: Stalno mu pozajmljujete novac, pa mu kuvate ručak, pa mu peglate košulje, pa mu čistite stan, a vi ne osećate da on imalo brine za vas. Ne treba vam dete, vama treba muškarac. Raskinite!

Poznati psiholog otkrio: Ove 4 navike su najopasnije za vezu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs