Veze

Ispoštujte pet pravila divljine: Pristupite ljubavi kao što joj pristupaju životinje!

Kada tražite pravog partnera često se osećate kao da ste u džungli. Svuda oko vas je haos, čini vam se da pravila ne postoje, ali pristupite u tim situacijama kao što životnje pristupaju i ne brinite
Ljubav i zavođenje
01:12h Autor:
Ispoštujte pet pravila divljine: Pristupite ljubavi kao što joj pristupaju životinje!
Foto: Shutterstok

Životinje su iskrene, izbirljive i poštuju prve instikte. Ako želite da nađete pravog partnera za sebe onda postupite kao što postupaju životinje.

Donosimo vam pet pravila kojih biste se morali držati ako hoćete ljubav za celi život:

Budite izbirljivi

Guske su izbirljive životinje. Proći će dosta vremena i izbirljivih pokušaja dok ne nađu jednu, onu pravu gusku.

Kako uništavate sebi šanse za ljubav pročitajte OVDE.

Budite iskreni i prirodni

Iskrenost je ključna kada tražite srodnu dušu. Možete da stvarate sliku o sebi kao o savršenoj osobi na društvenim mrežama, ali istina uvek izađe na videlo. Zaboravite na fotošopiranje fotografija i slične “bezazlene laži”. Budite, poput životinja, sasvim prirodni prema partneru ili potencijalnom partneru.

Ne dozvolite da se menjate zbog ljubavi, više možete naći OVDE.

Sagledajte stvari iz prave perspektive

“Ljubav na prvi pogled” je zapravo ljubav na “prvi miris”. Naučnici kažu da smo “kreirani” da osetimo neposrednu privlačnost prema nekome. Ova snažna hemijska reakcija u našem mozgu i telu zapravo je signal da je ta osoba s kojom smo duboko povezani ona prava. Istraživanja pokazuju da imamo urođenu sposobnost da dekodiramo hemijski i genetski potpis potencijalnog savršenog partnera putem feromona.

Ovo je jedini tip muškarca za koga se vredi udati, više možete naći OVDE.

Jasno pokažite da vam se sviđa

Životinje daju jasan signal kada otkriju pripadnika svoje vrste s kojim žele da budu. Traženje partnera zahteva vreme, energiju... Ako ne postoji jak interes, životinja će brzo produžiti dalje, neće “gubiti vreme” samo zato jer nema drugih udvarača.

Ovde možete pročitati zanimljive činjenice o zaljubljenosti i kako telo reaguje na tu pojavu.

Vaša dela govore više od reči

Koliko ste puta čuli “lovačke priče”? Petlovi su životinje koje vole da se šepure i glasno kukuriču kako bi objavili da su “našli hranu”, ali kada kokoška dođe da vidi šta to petao radi – razočaraće se. Petlovi često preteruju, a koke ostaju razočarane. Isto je i sa ljudima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs