Ponovo zaljubljena

RAZVELA SE OD TRAGAČA IZ POTERE, SAD IMA NOVU LJUBAV: Višnja iz Igre sudbine kraj njega pronašla sreću! (FOTO)

Nedavno je u javnosti kao bomba odjeknula vest da je Jelena ponovo srećna u ljubavi i to sa Markom Todorovićem, Beograđaninom koji živi i radi u Kanadi

Ljubav i zavođenje
Autor:
RAZVELA SE OD TRAGAČA IZ POTERE, SAD IMA NOVU LJUBAV: Višnja iz Igre sudbine kraj njega pronašla sreću! (FOTO)
Foto: ATA Images / M.M.

Glumica Jelena Đukić srećnija je nego ikad. Šira javnost upoznala ju je i zavolela kao kućnu pomoćnicu Višnju u telenoveli „Igra sudbine“. Prethodno ju je mahom „poznavala“ kao suprugu reditelja i tragača iz kviza Potera Milorada Milinkovića, sa kojim ima osmogodišnju ćerku Divnu.

Nedavno je u javnosti kao bomba odjeknula vest da je Jelena ponovo srećna u ljubavi i to sa Markom Todorovićem, Beograđaninom koji živi i radi u Kanadi, sa kojim, osim sličnih životnih stavova, deli i strast prema putovanjima. Jelenu i Marka upoznala je zajednička prijateljica uoči pandemije korone, u martu prošle godine.

‒ Još jedan izazov za nas bio je taj što Marko ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko vajbera. On je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, a pre svega osoba koja voli ljude i život slično kao ja. Ušao je u moj život kada sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom trenutku sve što mi je bilo potrebno, sem nekoga ko će sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove. Oboje imamo brakove iza sebe i verujem da smo u njima nešto naučili ‒ otkrila je Jelena u intervjuu za magazin Gloria.

Glumica Jelena Đukić oduševljena je što ona i njen novi partner obožavaju putovanja.

‒ Upravo sam se vratila iz Kanade, išla sam prvi put u Toronto, da vidim gde Marko živi i radi. Svaki slobodan trenutak koristimo da negde otputujemo, nedavno smo bili u Turskoj, kao i u Dominikanskoj Republici. Uskoro ćemo otići na zimovanje sa prijateljima i decom. Lako se dogovaramo o svemu, gde ima volje, postoji i rešenje ‒ vidno srećna i zadovoljna rekla je glumica Jelena Đukić za Goriju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs