žive mirnim životom i ponosni su roditelji

JEDNU ŽENU VOLI JOŠ OD ŠKOLSKE KLUPE I NIKADA JE NE EKSPONIRA U JAVNOSTI: Ljubavna priča Đuleta Van Goga i Julije!

Poznati muzičar tri decenije voli jednu ženu

Ljubav i zavođenje
Autor:
JEDNU ŽENU VOLI JOŠ OD ŠKOLSKE KLUPE I NIKADA JE NE EKSPONIRA U JAVNOSTI: Ljubavna priča Đuleta Van Goga i Julije!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Osnivač, gitarista i vokal rok grupe Zvonimir Đukić Đule je u skladnom braku sa suprugom Julijom 26 godina, sa kojom ima sina Simona (24).

Đule i Lulija zavoleli su se još tokom školskih dana, a ljubav iz klupe prerasla je u brak dug četvrt veka.

Iako je u braku sa poznatim muzičarem, žena Zvonimira Đukića odabrala je da živi život van svetla reflektora, u čemu uspeva već čitavih dvadeset pet godina.

Đule o braku i porodici ne govori često jer poštuje njenu odluku da porodični život čuvaju samo za sebe.

- Zato što ona mene ne vodi na njen posao i zato što nema potrebu da se eksponira, niti ja želim da je eksponiram. Ne dopada mi se ni promovisanje dece poznatih. Da li vi znate kako izgleda moj sin? Naravno da ne, jer ga nikada niste videli i to je dobro. Njegovi drugovi do pre nekoliko godina nisu znali da je on moj sin, a on je jedan potpuno normalan mladić koji je nedavno upisao fakultet. Ali nema potrebe da se provlači kroz medije, niti je to potrebno mojoj supruzi, rekao je Đule svojevremeno za Kurir.

Govorći jednom prilikom o braku sa Julijom, frontmen grupe Van Gogh ovako je govorio:

- Energija nam se prepoznala još onomad kada princeza nije bila uspešna u svojoj profesiji i mnogo pre nego li je letač postao javna ličnost. Kako je vreme odmicalo, ona je zasluženo postala kraljica. Danas živimo mirno, daleko od pogleda neupućenih, kao sav normalan svet, skriveni od naslovnih strana, povučeni u svoj mir, bogatiji za mnogobrojna prijateljstva, okruženi muzikom, u durskoj harmoniji i ritmu prebrze svakodnevice - rekao je tada on.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs