KAO FILMSKA PRIČA

LJUBAVNA PRIČA ZA FILM - ŽIVOT IH RAZDVOJIO, SUDBINA PONOVO SPOJILA: Ovo je suprug ministarke Zorane Mihajlović! (FOTO)

Njihova ljubavna priča je neverovatna...

Celebrities
21:59h Autor:
LJUBAVNA PRIČA ZA FILM - ŽIVOT IH RAZDVOJIO, SUDBINA PONOVO SPOJILA: Ovo je suprug ministarke Zorane Mihajlović! (FOTO)
Foto: Kurir/Dado Đilas

Muž Zorane Mihajlović, ministarke za rudarstvo i energetiku, bira da se ne eksponira javno, pa tako i supruga retko govori o njemu. Ipak, u prilikama kada o suprugu Vladimiru Atanackoviću Zorana progovori, ona isrpiča najromantičniju priču o ljubavi dugoj gotovo tri decenije.

Naime, muž Zorane Mihajlović, biznismen Vladimir Atanacković, zapravo je njena prva ljubav i momak sa kojim je romansu otpočela tokom srednjoškolskih dana.

Zorana i Vladimir bili su dobri drugovi, sve dok se u trećoj godini srednje škole između njih nije rodila ljubav. Ipak, kada su maturirali, putevi su im se razišli. Posle nekog vremena Vladimir je napustio Srbiju, otišao je u inostranstvo na usavršavanja i nije se vratio.

Zorana Mihajlović sa suprugom
Zorana Mihajlović sa suprugomfoto: ATA Images / Antonio Ahel

Za to vreme, Zorana se udala i dobila sina Dragana. Pa ipak, dve decenije kasnije, ministarka, koju neretko viđamo da se posvećeno bavi društveno - političkim temama, ponovo je srela Vladimira i emocije su oživele. Jednom prilikom ispričala je o tom susretu, za kojim je godinama potajno čeznula:

- Ada je moja prva ljubav, koja traje evo već 27 godina. Imali smo period kada smo bili razdvojeni, živeli smo odvojene živote i probali nešto novo. A onda smo se ponovo našli i shvatili da je to je to. Možda je baš to razlog našeg opstanka, to što smo se sada kao zreli ljudi sreli i što znamo šta hoćemo- iskrena je bila ministarka.

Zorana Mihajlović sa suprugom
Zorana Mihajlović sa suprugomfoto: ATA Images / Antonio Ahel

Ujedno, otkrila je da je oduševljena što njen sin Dragan i Vladimir imaju divan, skladan odnos.

- Naravno da ga je prihvatio, jer onako kako se osećate, tako živite i radite - rekla je tada.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs