NEKAD I SAD

PREKO NOĆI STEKLA SLAVU, IZ PAKLA DROGE SE JEDVA IZVUKLA: Ovako danas izgleda čuvena Skali iz serije dosije X! (FOTO)

Danas je neprepoznatljiva

Star look
Autor:
PREKO NOĆI STEKLA SLAVU, IZ PAKLA DROGE SE JEDVA IZVUKLA: Ovako danas izgleda čuvena Skali iz serije dosije X! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nije joj trebalo puno vremena da postane mnogima omiljena tv ličnost. Svi je dobro pamtimo po ulozi čuvene Skali iz serije "Dosije X", od čijeg emitovanja je prošlo, verovali ili ne, već 28 godina.

Kroz 218 epizoda, tokom 11 sezona agent FBI-ja Dejna Skali (Džilijan Anderson) je zajedndo sa Molderom (Dejvid Duhovni) istraživala paranormalne pojave i teorije zavere o vanzemaljcima i vladinog zataškavanja istih.

Osim zanimljivih zapleta, gledaoce je devet godina intrigirala i hemija koja je bila očigledna između šarmantnog Moldera i prelepe Skali.

Danas, 28 godina kasnije, godine su definitivno ostavile traga na glavnoj junakinji čuvene serije.

Džilijen se rodila u Čikagu, majka joj je bila kompjuterska analitičarka, a otac je imao malu kompaniju za filmsku i televizijsku postprodukciju.

Dosije Iks, Dejvid Duhovni, Džilijan Anderson
foto: Profimedia

Bila je problematična tinejdžerka, prisetila se Džilijeni objasnila da je u isto vreme bila i “drčna devojka i propalitet”, drogirala se i iskradala noću iz kuće da ide na koncerte i činila sve ono što rade buntovni tinejdžeri.

Džilijen je danas društveno angažovana aktivistkinja u Grinpisu, bavi se i ugroženim pravima i nestajanjem habitata domorodačkih plemena širom sveta, pomaže humanitarnim organizacijama koje rade na spašavanju Amazone i ugroženih morskih eko sistema.

Godine su ostavile traga na nekada omiljenu glumicu mnogima. Ona je svoju prepoznatljivu crvenkastu kosu ofarbala u plavo, a na njenom licu su viljivi tragovi koje su godine ostavile.

Evo kako izgleda:

Džulijen Anderson
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs