TAJNU JE ODNELA U GROB

TRAGEDIJA PUNA BIZARNIH DETALJA: Već 11 godina njena smrt je najveća misterija Holivuda! (FOTO)

Sarađivala je sa najvećim svetskim zvezdama, a njena smrt je ostavila sve u šoku

Vip priča
Autor:
TRAGEDIJA PUNA BIZARNIH DETALJA: Već 11 godina njena smrt je najveća misterija Holivuda! (FOTO)
Foto: Profimedia

Tragična smrt Roni Čejsen šokirala je Holivud 2010. godine.

Smrt poznate publicistkinje i marketinškog stručnjaka Roni Čejsen šokirala je Holivid i brojne zvezde sa kojima je sarađivala, nakon što je upucana vozeći se kući sa jedne filmske premijere.

Prema policijskom izveštaju Roni je na Beverli Hilsu navodno usmrtio Harold Smit, a detalji su objavljeni tek šest godina nakon stravičnog događaja. Međutim, mnogi sumnaju u istinitost ovih navoda i smatraju da pravi ubica nije otkriven.

Izveštaji su sadržali polovične izjave svedoka i finansijske dokumente, kao i detalje o navodnom ubici, koji je izvršio samoubistvo u predvorju stambene zgrade u Los Anđelesu, nakon što mu je policija prišla kako bi ga ispitala.

Dokumenti, do kojih je došao The Hollywood Reporter, bili su poslednji izveštaji o Roninoj smrti, sastavljeno sedam meseci nakon pucnjave i mesec dana pre nego što je slučaj na kraju zatvoren.

Roni Čejsen
foto: Profimedia

U izveštaju je detektiv Erik Hiona rekao kako nema dokaza da se Smit proglasi krivim, ali je dodao da ipak postoji znatna količina posrednih dokaza. Dodao je i kako nema dokaza da je neko unajmio Smita da ubije Roni.

64-godišnjakinja se vozila svojim Mercedesom nešto posle ponoći 16. novembra 2010. godine, kada je pogođena u grudi, zbog čega je njen automobil udario u banderu. Bila je pogođena četiri puta, a toksikološki test nije otkrio znakove alkohola ili droga u njenom telu.

U istrazi su bili ispitani i njen tadašnji dečko i trgovac umetninama Džonatan Novak, njen brat Leri Koen koji je imao problema s kockanjem, kao i njegova ćerka Džil koja je prema testamentu dobila tek 10 dolara, a njena ćerka i Ronina omiljena nećaka Melisa dobila je imanje vredno 6,1 miliona dolara.

Nakon detaljnog ispitivanja ipak se nije došlo do istine iako mnogi sumnjaju da je ubistvo isplanirano od strane njene porodica sa kojima nije bila u najbljim odnosima.

Šta je prava istina verovatno se nikad neće saznati...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs