LJUBAV CVETA

OŽENIO NAJLEPŠU ŽENU SVETA PA JE VARAO NA SVAKOM KORAKU I NA KRAJU OSTAVIO: Danas uživa u zagrljaju 20 godina mlađe!FOTO

Glumac i njegova izabranica su izazvali veliku pažnju

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Antonio Banderas se pojavio na filmskom festivalu u Veneciji i sve ostavio bez daha. Mnogi se pitaju kako mu polazi za rukom da u 61. godini izgleda tako dobro.

Društvo na crvenom tepihu mu je pravila njegova 20 godina mlađa devojka, Nikol Kimpel, za koju kaže da je njegova srodna duša i razlog zašto blista.

Kao što je svima dobro poznato Antonio je bio u braku sa jednom od najlepših žena sveta, Melani Grifit, ali ta zajednica se brzo raspala.

Antonio i Melanie upoznali su se na snimanju komedije "Dvostruki zavodnik", a vezu su započeli odmah. Venčali su se u Londonu 1996.godine nakon samo nekoliko nedelje zabavljanja, a iste godine je rođena i njihova ćerka Stela.

Antonio Banderas, Melani Grifit
foto: Profimedia

Banderas i Grifit su se razveli 2015. godine a šuškalo se da je glumac izgubio strpljenje zbog njene opsesije operacijama kojima su joj izobličile lice. Takođe, mnogi mediji su navodili da je glumac bio neveran i da je koristio svaku priliku da utehu pronađe "sa strane".

Ipak, Antoio i Melani su ostali u dobrim odnosima, a glumac se konačno skrasio kraj Nikol Kimpel koja je 20 godina mlađa od njega, a od koje se poslednjih nekoliko godina ne odvaja.

Antonio Banderas
foto: Profimedia
Antonio Banderas
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...