POGLEDAJTE

SRBIJU JE OSVOJILA ULOGOM MALE ZONE ZAMFIROVE, UDALA SE ZA 23 GODINE STARIJEG KOLEGU: Ovako glumica izgleda danas!(FOTO)

Njen privatni život je veoma zanimljiv

Celebrities
12:26h Autor:
SRBIJU JE OSVOJILA ULOGOM MALE ZONE ZAMFIROVE, UDALA SE ZA 23 GODINE STARIJEG KOLEGU: Ovako glumica izgleda danas!(FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / DomaciFilmoviSerije

Prelepa Jana Milosavljević očarala nas je sve ulogom male Zone Zamfirove, a detalji njene zanimljive priče nisu toliko poznati javnosti

Glumica Jana Milosavljević pre mnogo godina očarala je publiku kada je u hit-filmu "Zona Zamfirova" odigrala ulogu male Zone. Još tada se dalo naslutiti da će gluma biti njen životni poziv, a baš kroz posao je našla i životnu ljubav, piše Glossy.

Prelepa Jana udala se za 23 godine starijeg kolegu, glumca, reditelja i scenaristu Filipa Gajića.

Oni su 2017. godine dobili sina Joakima, a zanimljivo je da čitavih mesec dana nisu mogli da se dogovore oko imena koje će mu dati.

— Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće — ispričala je Jana za Gloriju svojevremeno.

Dok Filip ima troje dece iz prethodnih brakova, Joakim je Janino prvo dete. Inače, ona je ćerka muzičara Nenada Milosavljevića, frontmena grupe "Galija"!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs