da li se slažete?

KARLA BRUNI (52) ZABLISTALA U VENECIJI: Bivša prva dama je dokaz da ova boja SKIDA godine! (FOTO)

Kantautorka, supermodel 90-ih i bivša prva dama Francuske, poput brojnih poznatih zvezdi ovih dana boravi u Veneciji zahvaljujući 78. izdanju najstarijeg filmskog festivala na svetu

Star look
Autor:
KARLA BRUNI (52) ZABLISTALA U VENECIJI: Bivša prva dama je dokaz da ova boja SKIDA godine! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon što je prošetala crvenim tepihom filmskog festivala u Kanu, 52- godišnja Karla Bruni planira da uradi isto, ovoga puta na 78. izdanju venecijanske Mostre.

Navedeno je dala naslutiti svojim dolaskom u Veneciju nakon letnjeg odmora na jugu Francuske u društvu sestre i supruga, bivšeg francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija.

ŠERON STOUN (63) U MALOJ CRNOJ HALJINI ZAPALILA VENECIJU: Savršeno telo i osmeh od uva do uva! (FOTO)

Karla Bruni
foto: Profimedia

Okupljene fotoreportere pre ulaska u gliser Bruni je pozdravila u proverenom ležernom izdanju stvorenom od jednostavnih komada u znaku crnog topa i farmerica dok je preko ramena ponela slamnatu torbu s kožnim ručkama.

Poput brojnih ljubiteljki mode, bivša prva dama dokazala je kako ni sama nije imuna na kultne bele patike, a celokupnim izdanjem naglasila je svoju novu boju kose.

Smeđe talase 52- godišnja Francuskinja na samom kraju letnje sezone odlučila je da posvetli, a rezultat tog poduhvata nastali su pramenovi prirodnog izgleda zahvaljujući suptilnom korišćenju karamel nijanse plave.

Svojim primerom Bruni je dokazala kako je navedena frizerska promena u stanju da "skine" godine bez potpunog prelaska u svet plavuša, a maldolik efekat dodatno je istaknut ležernom frizurom u znaku zavesa šiški.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs