TAMAN KADA JE KRENULO NA BOLJE

PRINCEZA ŠARLIN HITNO HOSPITALIZOVANA: Lekari i porodica u strahu! (FOTO)

Princeza Šarlin hospitalizovana, porodica uznemirena

Vip priča
Autor:
PRINCEZA ŠARLIN HITNO HOSPITALIZOVANA: Lekari i porodica u strahu! (FOTO)
Princeza Šarlin, Foto: Profimedia

Sreća princeze Šarlin nije dugo trajala. Samo nekoliko dana pošto je konačno u Južnoj Africi uživala sa suprugom princom Albertom od Monaka i njihovo dvoje dece blizancima Žakom i Gabrijelom, stižu nimalo lepe vesti.

Zdravstveno stanje najtužnije princeze ponovo je loše i ona je bez svesti primljena u bolnicu u Južnoj Africi. Kako strani mediji navode, Šarlin je pala u nesvest usled komplikacija uzrokovanih infekcijom koju je dobila u maju. U bolnicu u Durbanu primljena je pod pseudonimom.

UVREDLJIVE POSLEDNJE REČI KOJE JE PRINCEZI DAJANI UPUTILA MAJKA: Zbog njih se zaklela da više nikad neće progovoriti!

Princeza Šarlin, Princ Albert
foto: Profimedia

- Neno visočanstvo, princeza Šarlin od Monaka, u sredu kasno uveče hitno je prevezena u bolnicu usled kolapsa uzrokovanog komplikacijama nakon teške infekcije uha, nosa i grla koju je zadobila u maju. Njen tim lekara konstantno bdi nad njom, a jutros su konačno stigle vesti da je njeno stanje stabilno - navodi se u zvaničnom saopštenju.

Šarlin je prošlog meseca imala i drugu operacije sinusa, koja je trajala čak četiri sata, ali izgleda da je problem i dalje tu. Lekari joj strogo zabranjuju da leti avionom, pa je pitanje kada će lepa princeza ponovo biti u svom domu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs