OSTAJE DO DALJNJEG

ODLUČILA DA SE NE VRAĆA U MONAKO: Princeza Šarlin čestitala suprugu godišnjicu braka preko društvenih mreža! (FOTO)

Povodom 10. godišnjice braka, koju će sledeće nedelje obeležiti, princeza Šarlin svom je suprugu, monegaškom vladaru princu Albertu, poslala javnu čestitku. Na svom je Instagram profilu objavila video i zahvalila mu što joj je podario decu

Vip priča
19:53h Autor:
ODLUČILA DA SE NE VRAĆA U MONAKO: Princeza Šarlin čestitala suprugu godišnjicu braka preko društvenih mreža! (FOTO)
Foto: Profimedia

Samo nekoliko sati nakon što je najavila kako se još uvek nema nameru da se vrati iz rodne Južne Afrike, te tako neće sledeće nedelje biti prisutna u Monaku kako bi obeležila važnu godišnjicu, princeza Šarlin suprugu je čestitala godišnjicu braka preko Instagrama.

43-godišnja princeza, koju mnogi nazivaju najnesrećnijom evropskom princezom, poslednje mesece provodi u rodnoj Južnoj Africi, a u videu dugom ceo minut objedinila je najvažnije trenutke njihovog braka, uključujući i venčanje 2011. godine , kao i rođenje njihovih blizanaca, princeze Gabrijele i princa Žaka 2014. godine. Uz njega je kratko i jasno napisala: 'Srećna ti godišnjica Alberte. Hvala ti što si me blagoslovio našom divnom decom.'

Inače, pre nego što je to objavila, njen PR je otkrio kako će svoj boravak u Južnoj Africi princeza produžiti najviše zbog toga jer nije u mogućnosti da trenutno putuje, tvrdeći kako se podvrgnula komplikovanom lečenju nakon što je tokom septembra pokupila neobičnu infekciju koja joj je zahvatila uho, nos i grlo.

Princ Albert
foto: Profimedia

Majka blizanaca u Monaku nije viđena još od januara, a jecu je videla kada je princ Albert s njima došao u kratku posetu ranije ovog meseca, što je otkrila i sama na svom Instagram profilu. Šta se tačno događa, nije jasno ni poznato, ali princ Albert se pravi kao da je apsolutno sve u najboljem redu.

'Ova godina će biti prva da nisam sa suprugom na našu godišnjicu, što je za mene jako teško i rastužuje me. Ali, Albert i ja nismo imali druge mogućnosti nego da slušamo doktorske savete iako nam je sve to teško palo. On je bio neverovatna podrška, a svakodnevni razgovori s Albertom i decom pomogli su mi da ostanem dobrog duha, iako mi neverovatno nedostaju. Bilo je tako posebno što su me posetili u Južnoj Africi i bila sam presrećna. Ne mogu da sačekam da svi budemo ponovo zajedno', pisalo je u zvančnoj objavi.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs