BURAN ŽIVOT

ZAVODILA SAMO MOĆNE MUŠKARCE, PA SE SKRASILA KRAJ 90-GODIŠNJEG MILIONERA: Ljubavni život manekenke godinama intrigira!

Razlika joj nimalo ne smeta

Celebrities
16:00h Autor:
ZAVODILA SAMO MOĆNE MUŠKARCE, PA SE SKRASILA KRAJ 90-GODIŠNJEG MILIONERA: Ljubavni život manekenke godinama intrigira!
Foto: Profimedia

Džeri Hol i Rupert Murdok venčali su se 2016. godine, a iako su im mnogi predviđali brzi kraj braka, oni i dalje odolevaju svim preprekama.

Za nekadašnjom manekenkom su ludeli muškarci širom sveta, ona je sreću pronašla kraj 90-godišnjeg milionera. I danas, nakon 6 godina njihove veze mnogi ne veruju da je reč o iskrenim emocijama, ali Džeri ne mari za kritike.

64-godišnja Džeri i Murdok objavili su 2016. godine da su se verili i najaviliveliko venčanje, a 25 godina razlike nikada im nije bio problem. Sudbonosno "DA" su izgovorili iste godine, a celu ceremoniju je pratio časopis The Times, čiji je Rupert šef inače.

Par zajedno provodi svaki slobodni trenutak, uglavom na egzotičnim destinacijama.

Džeri Hol
foto: Profimedia

Murdok je poslednja velika ljubav slavne manekenke koja iza sebe ima burnu prošlot kada su u pitanju veze. Volela je mnoge slavne frajere, a najpoznatija od svih veza joj je ona sa pevačem Roling Stonsa, Mikom Džegerom.

Džeri je osvojila Mikovo srce davne 1977. godine, a udala se za njega tek 1990. godine na Baliju. Devet godina kasnije brak im je proglašen nevažećim te su nakon toga odlučili da prekinu vezu, a razlog je navodno bila njegova nevera i afere sa drugim ženama. Ali i ona je bila ta koja je varala, što je i sama jednom prilikom priznala. Naime, 1980. godine bila je sa tada oženjenim američkim tajkunom Robertom Sangsterom, i to kako bi se osvetila Miku za jednu od prevara.

Džeri Hol
foto: Profimedia

Poslije Džegera je ljubila jednog od osnivača Microsofta, Pola Alena. Godinu kasnije našla se u naručju filmskog producenta Džordža Vauda, koji je 11 godina mlađi od nje. Zajedno su bili dve godine pre nego što su raskinuli, a onda je bračnu sreću nije pronašla sa poznatim mogulom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs