POPUT ŠPANSKE SERIJE

SUPRUGA GA OSTAVILA ZBOG DRUGE ŽENE, ON NE SKIDA OSMEH SA LICA:Nakon ljubavnog brodoloma sreću našao u njenom zagrljaju!

Nije mu dugo trebalo da je preboli

Star look
14:58h Autor:
SUPRUGA GA OSTAVILA ZBOG DRUGE ŽENE, ON NE SKIDA OSMEH SA LICA:Nakon ljubavnog brodoloma sreću našao u njenom zagrljaju!
Foto: Profimedia

Brodi Džener se nakon skandala konačno oporavio i vratioosmeh na lice. 36-godišnjak važi za jednog od najvećeg zavodika u Holivudu, a najpoznatiji je po učešću u rijaliti programima. Njegovoj popularnosti je doprinela i činjenica da je polubrat poznatih sestara Kardašijan.

Naime, njega je Brus Džener, koji se danas predstavlja kao Kejtlin dobio u prvom braku.

U centru skadala se našao kada je supruga, sa kojom je bio od 2016. godine u braku, odlučila da ga ostavi i to, ni manje, ni više, nego zbog druge žene. Šuškalo se i da je u vezi sa Majli Sajrus.

Nakon ljubavnog brodoloma pričalo se da je Brodi upao u tešku depresiju, međutim sudeći po fotografijana na njegovom Instagram profilu stvar je potpuno drugačija.

Rijaliti zavodnik uživa na egzotičnim destinacijama, u društvu lepih devojaka i ne skida osmeh sa lica. Čini se da mu raskid i nije tako teško pao.

Na kratko je uživao u zagrljaju 16 godina malađe Dejzi, koja se proslavila na popularnoj društvenoj mreži TikTok. Međutim ta veza je okončana.

S druge strane, nakon kratke avanture sa ženama Kejtlin je sreću pronašla u zagrljaju Kristofera Broka sa kojim čeka prvo dete, što je i potrvrdila nedavno.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs