PROMENA IMIDŽ

ZBOG VEZE SA OŽENJENIM SE NAŠLA U CENTRU SKANDALA PA NESTALA SA JAVNE SCENE: Pevačica danas izgleda potpuno drugačije!

Za kratko vreme je stekla veliki popularnost, ali je onda rešila da napusti muzičku scenu

Star look
09:36h Autor:
ZBOG VEZE SA OŽENJENIM SE NAŠLA U CENTRU SKANDALA PA NESTALA SA JAVNE SCENE: Pevačica danas izgleda potpuno drugačije!
Foto: Printscreen Youtube / SemirDzankovic GabrijelaPejcev

Atraktivna pevačica Gabrijela Pejčev (29) privukla je veliku pažnju javnosti učešćem u jednom rijalitiju 2015. godine, nakon čega se povukla iz javnosti.

U tom rijalitiju nije se libila da ulazi u svađe sa drugim učesnicima, a mnogi je pamte po ljubavnoj romansi sa manekenom Radetom Lazićem, ali i zanimnljivim dešavanjima kada je u rijaliti ušao Semir Džanković, njen oženjeni kolega sa kojim je navodno nekoliko meseci bila u vezi. Njihove svađe u rijalitiju su takođe bile tema u brojnim medijima.

Po izlasku iz rijalitija, objavila je sing, ali se onda povukla sa javne scene, a onda je i priznala zbog čega:

Ona je otkrila da je bila neiskusna i da ju je popularnost "progutala".

"Razlog za povlačenje sa scene bile su moje mlade godine i neiskustvo, jednostavno smatram da me je popularnost posle rijalitija progutala. Rekla sam sebi da moram da stanem i da se povučem i izvučem pouku iz svih stvari koje su mi se desile nazad, pa da krenem dalje", rekla je Gabrijela.

Nekoliko godina je nismo viđali, ali je rešila da se ponovo posveti muzici. Pojavljivanjem u filmu "Južni vetar", za koji je otpevala naslovnunumeru "Luda po tebe", ponovo se našla u žiži interesovanja.

I njen izgled se dosta promeni od kad smo poslednji put imali priliku da je vidimo. Čini se da je Gabrijela sa godinama postala još lepša. Pogledajte kako sad izgleda:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs