Ništa ne dolazi samo od sebe

ŠERON STON (63) BEZ BLAMA ŠETA U BIKINIJU: Da bi imala OVAKVO telo ona se odriče OVOG!

Nemoguće je da je genetika zaslužna za ovako zgodno telo u šezdesetim. Šeron Ston i sama kaže da se mnogo čega odriče zbog ovakvog tela

Star look
12:01h
ŠERON STON (63) BEZ BLAMA ŠETA U BIKINIJU: Da bi imala OVAKVO telo ona se odriče OVOG!
Foto: Profimedia

Šeron Ston ima 63 godine i zdravo telo. Ali nije oduvek bilo tako. Naime, 2001. godine imala je krvarenje na mozgu, zbog čega su se doktori 9 dana borili za njen život. Dve godine nakon toga, Šeron je morala ponovo da uči da hoda i govori. Zbog tog iskustva, njoj danas nisu bitne bore, već goli život.

"Cilj mi je da ostarim...Ne verujem da bilo ko treba da se oseća loše zbog toga što stari. Reći ću vam zbog čega treba da brinete: brinite se da nećete imati mogućnost da ostarite," rekla je jednom Šeron.

Nakon ovog iskustva, zdravlje joj je postalo prioritet, te je odlučila da postane disciplinovana.

"Za mene je disciplina neka vrsta slobode," rekla je ona.

Evo kako Šeron Ston odžava svoje zdravlje:

Vežba svaki dan: ako ne ide u teretanu, ona vežba kod kuće i to svaki put drugačiji vid treninga kako bi angažovala sve mišiće na svom telu.

Ne pije alkohol, ni kafu, a izbegava i gluten: "Pila sam veoma malo vina, ali svaki dan. Kada sam jednom prilikom videla Madonu (istih smo godina) rekla sam treneru da pita šta ona radi kako bi bila fit. On je rekao da Madona ne pije alkohol. Zato sam prestala. Osećala sam se fantastično. " Umesto kafe, Šeron pije čajeve bez kofeina.

Jede samo zdravu hranu: Njena hrana sadrži velike količine povrća i sočivo, ali i semenke kao što je kinoa. Šeron se trudi da svaki dan jede sirovo povrće i hranu koja je minimalno termički obrađena. Ne jede grickalice, ali ni slatkiše.

Provodi mnogo vremena sa decom: Šeron je ponosna mama tri sina tinejdžera. Sa njima provodi mnogo vremena i tako svoje telo dovodi u formu.

Vodi računa o mentalnom zdravlju: Šeron mnogo spava, duboko diše svaki dan, bavi se baštovanstvom, a obožava i budizam. Vera je nešto što je njoj veoma važno i što joj pomaže da održi mentalni balans.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs