NIJE JOJ LAKO

PRINCEZA ŠARLIN NAPOKON SA SVOJOM PORODICOM: "On je stub mog života i moja snaga!" Ali, zašto joj niko ne veruje?!(FOTO)

Princeza Šarlin od Monaka još je u Južnoj Africi u kojoj je provela protekle mjsece zbog nemogućnosti povratka kući i gdj se oporavlja od operacije sinusa. Dane su joj došli da joj malo ulpešaju suprug Albert i njihovo dvoje dece, blizanci princ Žaki princeza Garbrijela, čime se princeza odmah pohvalila na društvenim mrežama

Vip priča
08:02h Autor:
Princeza Šarlin i princ Albert od Monaka, Foto: Profimedia

Par je razdvojen od maja prošle godine, kada je princeza obolela od bolesti zbog koje je morala da ostane u Južnoj Africi, svojoj rodnoj zemlji. Daleko od dece i supruga, osim što se borila za oporavak, monegaška princeza morala je poricati glasine o razdvajanju ponajviše zbog Albertovih afera i čak troje vanbračne dece.

Međutim nijedno od njih nije u potpunosti razjasnilo nagađanja o mogućoj bračnoj krizi, sve do sada. Šarlin je na Instagramu podelila niz porodičnih fotografija i dala do znanja da u svakom trenutku ima podršku supruga, s kojim je 1. maja obeležila okruglu desetu godišnjicu braka.

- Jako sam uzbuđena što je moja porodica opet sa mnom, komentarisala je princeza niz novih fotografija. Pre samo nekoliko dana podvrgnuta je drugoj operaciji, koja je trajala nešto više od četiri sata, pod opštom anestezijom.

Nesumnjivo najbolji lek za najnesrećniju evropsku princezu, kako je zovu, bila je stalna komunikacija s porodicom. Stalno su razgovarali telefonom i upućivali video pozive.

- Moji svakodnevni razgovori s Albertom i decom neverovatno mi pomažu da podignem raspoloženje, rekla je Šarlin. Albert je stub mog života i moje snage, bez njegove ljubavi i podrške ne bih uspela da preživim ovaj bolni period, dodala je princeza.

Međutim u tu porodičnu idilu niko ne veruje.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...