Neverovatno

DO KADA ĆE PRINC ALBERT DA LAŽE JAVNOST DA JE U SREĆNOM BRAKU: Ceo njegov svet puca po šavovima, a on se pravi lud!

Od ljubavnih afera, pa do odbegle neveste - savršeni život princa Alberta ozbiljno puca po šavovima

Vip priča
10:08h Autor:
DO KADA ĆE PRINC ALBERT DA LAŽE JAVNOST DA JE U SREĆNOM BRAKU: Ceo njegov svet puca po šavovima, a on se pravi lud!
Foto: Profimedia

Princeza Šarlin u Monaku nije viđena još od marta ove godine, nakon što je otišla u rodnu Južnu Afriku, odakle se, navodno, ne može vratiti zbog teške upale uha, zbog koje je čak podvrgnuta operacijama. U Monako nije stigla ni povodom 10. godišnjice braka, a suprug i blizanci posetili su je samo dva puta.

Princ Albert od Monaka moraće doneti tešku odluku i s javnosti napokon podeliti pravu istinu o svom braku, jer se ne prestaje ponavljati jedno te isto pitanje - je li njegovom braku s princezom Šarlin došao kraj, što se moglo naslutiti njenim nepojavljivanjima na službenim događanjima. Tomu u prilog ide njeno izbivanje s proslave 10. godišnjice njihovog braka, povodom čega je Šarlin iz Južne Afrike, kako bi stišala glasine, objavila privatni video kojim je obeležila godišnjicu.

43-godišnja princeza Šarlin, koju mnogi nazivaju i najnesrećnijom evropskom princezom, u Monaku nije bila od marta, kada je otputovala u rodnu Južnu Afriku, prvo radi sahrane dragog prijatelja, a potom i zbog obaveza prema organizacijama čija je predsednica, a koje pokušavaju zaštititi divlje životinje.

Njen odlazak poklopio se s novim pričama kako 63-godišnji Albert ima još jedno vambračno dete, rođeno u vreme u kojem je sa Ššarlin već planirao venčanje. Iako je bila upoznata s dvoje starije vanbračne dece, saznanje o novom dokazivanju očinstva očigledno je bila kap koja je prelila čašu.

Majka šestogodišnjih blizanaca, princeze Gabrijele i princa Žakusa, zbog toga se povukla iz javnosti, a službeno saopštenje palate o razlozima njenog ostanka u Južnoj Africi potvrdio je da se princeza bori s teškim upalama uha, nosa i grla, zbog čega se čak morala podvrgnuti operaciji i nije u mogućnosti putovati avionom.

Kako bi utišao glasine o krahu braka, princ Albert je s decom hitno otišao u Južnu Afriku i tamo snimio pregršt zajedničkih fotografija, koje su potom objavljene na Instagramu, no čuveni nedeljnik Madame Figaro otišao je korak dalje pa su potvrdili kako je tuga na licu princeze Šarlin prevelika da bi fotografijama uverili javnost da je s njihovim brakom sve u redu.

Šuška se da je Šarlin već započela potragu za savršenim novim domom i to u - Johanesburgu. No koliko će zapravo još moći održavati ovaj privid braka i skrivati se iza zdravstvenih tegoba? Je li briga za očuvanjem nosoroga važnija od brige za šestogodišnje blizance? To su samo neka od pitanja koja se neprestano ponavljaju.

Sve to ide u prilog tezi kako je brak para koji se upoznao 2000. godine, a koji je označen spektakularnim venčanjem 2011., zapravo bio dogovoren.

S druge strane, pre nego što je upoznao Šarlin, Princ Albert je imao buran ljubavni život, što je rezultiralo sa nekoliko vanbračne dece. Jedna od njih je i Jasmin, koja se povezala sa bratom po ocu Aleksandrom. Ona se nedavno fotografisala sa bratom Aleksandrom na proslavi njegovog 18. rođendana u restoranu u Monaku.

Oboje dece je godinama strpljivo čekalo da ih njihov otac službeno prizna.

Naime najstariji sin princa Alberta, Aleksandar, živi u Londonu, i baš poput starije sestre Jasmin Grejs Grimaldi vanbračno je dete. On je rođen tokom petogodišnje veze s Nikol Tosoukpe, stjuardesom kompanije Air France, a njihovom prekidu kumovao je Albertov otac, Rajner III, koji je naredio sinu da je ostavi.

Aleksandar je rođen 2003. godine, a iako je Albert obećao da mu sin ni u čemu neće oskudevati, u vreme njegovog rođenja odbijao je da ga službeno prizna. To je učinio tek dve godine kasnije, a Aleksandar danas s majkom živi u Velikoj Britaniji, blizak je s porodicom, ali ne nalazi se na popisu za nasledstvo trona.

Njegova polusestra rođena je tokom Albertove veze s Tamarom Rotolo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs