POGLEDAJTE

VIN DIZEL JE GODINAMA U BRAKU SA OVOM LEPOTICOM: Evo zašto su sinoć svi gledali samo u nju! (FOTO)

Retko se pojavljuje u javnosti, ali kada odluči da prisustvuje nekom događaju o tome priča ceo svet.

Star look
Autor:
VIN DIZEL JE GODINAMA U BRAKU SA OVOM LEPOTICOM: Evo zašto su sinoć svi gledali samo u nju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na reviji koju su organizovali Domeniko Dolče i Stefano Gabana pojavile su se mnoge svetske zvezde. Venecijom su prodefilovale Dženifer Lopez, Kiti Spenser, Šeron Stoun i mnoge druge.

Međutim, sve njih zasenila je supruga Vina Dizela, lepa Paloma Himenez. Kada je ona zakoračila u ovaj grad, svi fotografi su je pratili u stopu.

Tamnoputa lepotica je fotografisana dok je opušteno šetala u odelu od satena sa, veoma popularnim, cvetnim printom, dok je kosu vezala u romantičnu punđu. Paloma je po profesiji manekenka, a kada su rešili da zasnijuporodicu, posao je ostavila po strani. Iako se tri puta porađala, ona izgleda fenomenalno.

Paloma, Vin Dizel
foto: Profimedia

Ona i poznati glumac važe za skladan par, iako su na početku svoju vezu krili od javnosti. Tek kada su dobili prvo dete ćerku Haniju 2008. godine objavili su i da su zvanično zajedno.

Drugo dete, sina Vinseta par je dobio 2010. godine, a nakon pet godina, tačnije marta 2015. godine dobili su još jednu ćerku kojoj su dali ime Paolina po Vinovom dobrom prijatelju glumcu Polu Vokeru koji je tragično preminuo u saobraćajnoj nesreći.

Paloma, Vin Dizel
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs