LJUBAV MOŽE SVE

Hju Grant otvorio dušu: Pomisao na brak i decu me je užasavala dok nisam upoznao Anu, ona je promenila ceo moj svet! (FOTO)

Samo je njoj pošlo za rukom da pripitomi večitog neženju

Ljubav i zavođenje
Autor:
Hju Grant otvorio dušu: Pomisao na brak i decu me je užasavala dok nisam upoznao Anu, ona je promenila ceo moj svet! (FOTO)
Foto: Profimedia

Hju Grant je sudbonosno da prvi put izgovorio tek u 57. godini. Ana (40) je uspela da pretvori dugogodišnjeg neženju u porodničnog čoveka.

Pre nego što su u maju, 2018. godine obećali da će ostatak života provesti zajedno, zabavljali su se 7 godina. Danas oni imaju 3 dece, a glumac je u jednom intervjuu otkrio da ga je pomisao na brak i decu užasavala.

"Brak je uvek bio nešto što sam odlagao i čega sam se, mogu slobodno da kažem, plašio. Pomisao na zajednički život i odgajanje dece nije nešto što me je radovalo", bio je iskren on.

"Danas mogu da kažem da je zajednički život i biti u braku jedna jako lepa stvar i možda najbolja odluka koju sam doneo. To je bilo nešto od čega sam svesno bežao decenijam."

8 znakova zdrave veze: Cilj je dostići ovo!

foto: Profimedia

Na pitanje zašto je to tako, glumac odgovara: "Jednostavno nisam bio u pravu. Imao sam potpuno pogrešnu predstavu o braku".

"Kada bi mi neko ranije pomenuo decu i pokušao da objasni kako je to prelepa stvar, ja bih okreno očima. Nisam želeo da slušam ništa o tome. Sad znam da sam pogrešio. Kajem se što ranije nisam zasnovao porodicu. Kada bih mogao da vratim vreme, to bih promenio", bio je iskren glumac.

Zbog svog straha od bračnih voda, 2000. godine je prekinuo vezu sa Elizabet Harli dugu 13 godina.

Tajna savršenog odnosa: Što je muškarac emotivno inteligentniji, to je brak uspešniji!

foto: Profimedia

Jedndom prilikom je rekao: "Zaista ne verujem u brak. U životu sam video samo 4 ili 5 parova kojima dobro ide."

Međutim, upoznavši Anu, taj stav je pao u vodu. Čini se sa je ona uspela da promeni njegov pogled na ljubav i poruši sve predrasude u koje je verovao o braku.

Hju i Ana su 7 godina zajedno i imaju 3 dece, sina Džona i Feliksa i ćerku Tabitu.

"Ana je zaista uspela da promeni moj pogled na svet. Postao sam pravi porodičan čovek. Nisam ni znao da mogu da budem odličan u ulozi supruga i oca".

Kad muškarac kaže savršena žena, na ove osobine misli!

foto: Profimedia

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs