ŠTA MUŠKARCI ŽELE

Kad muškarac kaže savršena žena, na ove osobine misli!

Ako ste mislile da dovoljno poznajete muškarce, prevarile ste se

Ljubav i zavođenje
19:50h Autor:
Foto: Shutterstock

Fizički izgled je ono što osvaja na prvu loptu, ali zanosne obline i savršene crte lica neće održati vezu. Nakon nekog vremena, partneri skidaju ružičaste naočare kroz koje su gledale partnere i tad postaju bitnije neke druge stvari. 

 

Savršena žena,po mišljenju muškaraca, ima ove osobine:

 

Žena sa sopstvenim identitetom, sigurna u sebe i svoje kvalitete

 

Muškarci žele ženu koja je samostalna, koja je svesna svojih kvaliteta i dovoljno ambiciozna. Iako ste do sad mogli da čujete da ih se boje i da ih ugrožavaju, istina je drugačija. Muškarci zapravo žele uspešne žene. 

 

Dva razloga koče ljubavni život: Evo zašto se mlade Japanke ne udaju!

foto: Shutterstock

Motivisana žena

 

Njih privlače žene koje imaju dovoljno motivacije i želje da napreduju na svim poljima i žena koje će im biti podrška. Muškarci ne žele kraj sebe partnerku umesto koje će morati sve da rade. Žene sa pozitivnim stavom i pogledom na život su one koje smatraju privlačnim.

 

Partnerka koja veruje u svog muškarca

 

Jači pol želi osobu koja će deliti sve snove sa njim i podržavati ga u svakom trenutku. Čak i oni najsnažniji ne mogu bez oslonca kroz život.

Žena koja zna da veza zahteva veliki rad 

 

Jasno je da u vezama nije uvek sve med i mleko. Žena koja to zna i spremna je da uz rad prevaziđe sve prepreke, je ona koja će zadržati muškarca kraj sebe.

 

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs