LJUBAV KOJA ODOLEVA GODINAMA

Brus Vilis je mir pronašao pored 23 godine mlađe manekenke: Takvu ženu sam tražio čitavog života, ni jedna joj nije ni do kolena!

10 godina sam proveo sam i priznajem da tog perioda ne volim da se sećam. Tek kada sam upoznao Emu, ponovo sam otkrio šta znači biti istinski srećan

Ljubav i zavođenje
12:07h Autor:
Brus Vilis je mir pronašao pored 23 godine mlađe manekenke: Takvu ženu sam tražio čitavog života, ni jedna joj nije ni do kolena!
Foto: Shuterstock

Kaže da dok ne upoznate onu pravu, niste ni svesni da do tada niste ni uživali u ljubavi na pravi način.

Imao je sve u životu slavu, uspeh, novac. Nikada se nije osećao usamljeno i verovao je da je njegov život sasavim dobar, kaže on. "Tako je bilo dok nisam upoznao Emu. Tek tada sam shvatio koliko sam bio nesrećan, ali mi je ona takođe i pokazala koliko ljubav može da bude lepa."

Njihova ljubav nije bila na prvi pogled. Brus I Ema Heming, koja je od njega mlađa 23 godine, su prvo bili prijatelji, a iz tog prijateljstva se rodila velika ljubav.

Ja sam ona budala koja se udala za siromašnog čoveka: Nakon 7 godina braka, evo šta se desilo!

U jednom trenutku, nakon godina druženja, su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, da dele iste poglede na svet, razmišljanja i interesovanja.

"Ema je tog dana trebala da ode za Njujork. Pre leta smo se našli i otišli na kafu i tako je naša romansa započela. Paradoks je da kad razmišljate o velikoj ljubavi, ne povezujete je sa nekim koga dugo poznajete. Verujete da je osoba koja vam je sudbinom namijenjena tajanstvena nepoznanica koju još uvek niste upoznali", započinje priču glumac.

U tom periodu, Brus, je izgubio nadu da će se skrasiti pored jedne žene. Nakon rastanka od Demi Mur, sa kojom je bio u braku 13 godina iz kojeg ima i tri ćerke, izgubio je veru u ljubav koja traje čitav život.

9 stvari koje žena nikad ne sme da uradi za muškarca: U pitanju je njena čast!

foto: AP

10 godina je živeo momačkim životom, bez stalne partnerke. Tokom tog perioda, bio je u nekoliko kratkih veza, ali ni jedna žena nije uspela da u potpunosti osvoji njegovo srce.

"Prvih nekoliko godina nakon razvoda su za mene bile jako teške", priseća se on. "Mislio sam da prava ljubav ne postoji i nisam verovao da je moguće voleti ponovo iskreno. Toliko sam se navikao na ideju o samačkom životu da nisam ni pomišljao da ću ponovo stati pred matičara. Tek kada je Ema ušla u moj život, on je počeo da dobija boje."

Mislila sam da mogu biti ljubavnica: A onda me ljubomora pretvorila u ludaka!

foto: Profimedia

Kaže da sad ne razume parove koji traže prostor za sebe ili one koji kažu da im je potreban predah ili pauza u vezi. "Ne razumem kako neko može to i da pomisli. Sve što želim je da svaki trenutak provodim sa Emom. Pomisao da smo razdvojeni je za mene užasna. Veza sa njom je najposebnija koju sam imao u životu. Ni jedna moja bivša devojka joj nije ni do kolena."

Njih dvoje su se venčali u martu 2009. godine i imaju dve ćerke.

Stres, pad imuniteta i nesanica: Život bez seksa nosi ozbiljne posledice!

Ema je jednom prilikom uzjavila: "Bila sam jako mlada kada smo se upoznali, pa ne čudi što sam imala određenu dozu straha od uplovljavanja u vezu sa čovekom koji već ima decu i određeno životno iskustvo iza sebe. Sad znam da je započinjanje zajedničkog života sa njim najbolja odluka koju sam donela. Zaista sam srećna."

Svaki brak zahteva rad, a to i oni znaju, pa se trude sa ugađaju jedno drugom svakog dana.

Moj dečko je 40 godina stariji od mene: Svima govori da sam mu unuka a ja jedva čekam da se udam za njega!

foto: Profimedia

"Brus me uvek zabavlja. Konstantno se smejemo, a verujem da je to veoma važno. Kad nestane smeh, tu počinju problemi. Verujem da smo srodne duše", rekla je manekenka.

Ove godine par proslavlja 10-u godišnjicu braka. "Ovo je zaista prava ljubav, Ema je žena koju sam tražio celog života."

8 obaveza oženjenog čoveka: Ako želite da imate dobar brak radite ovo!

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs