istinita priča

Moj dečko je 40 godina stariji od mene: Svima govori da sam mu unuka a ja jedva čekam da se udam za njega!


Njihova luda romansa počinje kada je Rejčel ima 28 godina, a Nev je ugledao na autobuskoj stanici i ponudio joj prevoz do kuće

Ljubav i zavođenje
Autor:
Moj dečko je 40 godina stariji od mene: Svima govori da sam mu unuka a ja jedva čekam da se udam za njega!
Foto: Profimedia / Ilustracija

Rejčel Roberts (33) upoznala je Neva Mekdermota (73) na autobuskoj stanici u blizini svoje kuće, pre pet godina.

Miror nam donosi priču o ženi koja kaže da se zaljubila u 40 godina starijeg muškarca sa kojim planira da se venča i da mu rodi dete.

Njihova luda romansa počinje kada je Rejčel ima 28 godina, a Nev je ugledao na autobuskoj stanici i ponudio joj prevoz do kuće.

Opisujući ga kao "prilično zgodnog starog momka", Rejčel kaže da ne oseća razliku u godinama između njih.

Tokom te prve, sudbonosne vožnje automobilom, par je počao da razgovara o svemu i svačemu, da bi priča skrenula ka ličnim pitanjima.

"Ispričala sam Nevu kako sam nedavno ostala bez tate koji je imao srčani udar, a on me je pitao kako se moja mama Hezel (63) i ja nosimo sa bolom. Rekla sam mu da nam mnogo nedostaje i da se bez njega posao u dvorištu nagomilava," ispričala je Rejčel.

Tada je Nev rekao da želi da im pomogne, pa su njegove posete postale svakodnevne.

Par se uzbrzo zbližio kako su zajedno sate provodili baveći se baštovanstvom.

"Mesec dana smo se svakodnevno viđali, a ja sam se užasno osećala kada bi Nev krenuo kući. Počeli smo da izmišljamo poslove kako bismo što više vremena proveli zajedno," kaže Rejčel.

Nakon dva meseca od prvog susreta, Nev je odlučio da prizna svoja osećanja Rejčel.

Oboje su srećno uplovili u vezu, a uskoro se Nev doselio u njihovu kuću.

"Moja mama je oduševljena s njime. Posebno voli kada joj Nev zvižduće u kući," smeje se Rječel i dodaje da je njihov život tema broj jedan u mnogim kućama u komšiluku.

"Naša porodica je presrećna zbog nas. Mi smo srećni i zadovoljni i to je bitno!" rekao je Nev.

"Svaki dan sa njim je avantura. Oboje volimo da pecamo i da plivamo, kad je kiša izađemo napolje i plešemo. Nevu su trebale četiri godine da smogne snage i pita me da li želim da se udam za njega. On sada ima 73 godine, i ja želim da se venčamo što pre. Tužno je to što nećemo ceo život provesti zajedno, jer je on u poznim godinama.

Međutim, meni je bitan kvalitet nego kvantitet. Da sam ztrudnela, bila bih presrećna, ali znam da je to skoro neverovatno.

Naše vreme je dragoceno i ne planiram da provedem ni jednu sekundu bez njega ili brinući se o tome ko šta misli," ozbiljna je Rejčel.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs