Sve popularniji seksting

Pokajala se što je dečku poslala golišave fotografije: Verovala sam mu, ovako mi je vratio! (FOTO)

Mlada blogerka donosi nam razloge zbog kojih seksting može da bude vrlo opasan, a ona je to naučila na teži način
Ljubav
22:20h Autor:
Pokajala se što je dečku poslala golišave fotografije: Verovala sam mu, ovako mi je vratio! (FOTO)
Foto: Facebook / Nixalina

U današnje vreme seksting (slanje poruka eksplicitnog sadržaja) postao je i više nego normalna i uobičajena pojava. Ali možete li verovati nekome ko poseduje vaše obnažene fotografije? Koliko možete da budete sigurni da one neće procureti gde ne bi smele?

Ispovest mlade blogerke Niksaline Votson koju prenosi britanski Metro, donosi nam razloge zbog kojih seksting može da bude vrlo opasan, a glavna junakinja ove priče naučila je to na teži način.

Sestra mi je priznala: Dve godine je ljubavnica mog muža, nisam ni primetila!

"Naučila sam na teži način koliko je opasno slati obnažene fotke, koliko je to ponižavajuće i to svakako više nikada neću činiti. A reći ću vam i zašto.

Počela sam da se zabavljam s dečkom koji je bio na mojim društvenim mrežama godinama i uvek smo planirali da se sastanemo, ali sastanak se dogodio tek nedavno. Odmah smo "kliknuli" i počeli da se dopisujemo, zivkamo i izlazimo koliko je to god bilo moguće.

On je bio očigledno ženskaroš, ali bio je osveženje u poređenju s muškarcima s kojima bih inače izlazila i zaista me jako zasmejavao. Takođe, govorio bi stvari poput "samo želim da se brinem o tebi", nudio mi prevoz kući nakon izlaska u Londonu, i stvarno je bilo slatko. Da, sviđalo mi se sve to. Sviđao mi se on. Čak me dodao u svoju grupu za Whatsapp čavrljanje s njim i njegovih 15 prijatelja.

Bacio me u vatru!

Ti frajeri činili su se kao da su uvek spremni za zabavu i imali su sličan brutalan smisao za humor kao ja – čitav dan sam se dopisivala s njima i plakala od smeha. A onda sam ceremonijalno uklonjena iz grupe, jer je to ipak bila grupa za frajere. Shvatam ja vas momke, shvatam vas. Ovo izbacivanje iz grupe ključno je za priču, zato nastavite da čitate.

Videla je slike gole svekrve na telefonu: Odlučila je da uradi jednu stvar!

<\/div>

Kao što to i inače biva s mojim ljubavnim životom, vreme koje smo provodili utažujući našu žeđ bilo je ograničeno – spremala sam se za godišnji odmor koji je trebalo da traje dve nedelje. Spavali smo zajedno i planirali šta ćemo sve raditi kada se vratim... zato sam smatrala da imamo perspektivu.

Otišla sam na odmor, pa me najčešće kontaktirao putem videa, slao mi poruke svaki dan i takođe me zvao.Sećam se da sam jednom ležala na plaži i da mu se nisam javila 3 sata, a poruke su mi nastavljale da dolaze... jedna za drugom... mislila sam u sebi kako mu se sviđam. Razgovarali smo i o budućnosti i dan nakon što sam se vratila s odmora, želeo je da dođe u moj stan i da mi skuva večeru. Kako slatko.

Odlučila sam da zamenimo uloge u kuvanju zbog jednostavnosti, ali zaista sam cenila njegov gest. Dok sam bila na odmoru, dosta često smo imali seksting, a poslala sam mu i nekoliko obnaženih fotografija. Ništa preterano, doduše, ništa pornografski.

Romansa sa strancem koji ju je opljačkao: Dala sam mu hiljade evra, onda sam saznala istinu! (FOTO)

<\/div>

Samo fotku ili dve, kada smo oboje bili jako napaljeni, a jako udaljeni. On mi je takođe poslao intiman video koji još uvek posedujem, i koji niko nije video. To me nateralo da se još više opustim u vezi sekstinga, s obzirom na to da smo bili na istom nivou.

Verovala sam mu i tokom odmora nisam se uopšte obazirala na momke koji su me pitali da s njima popijem piće, jer sam imala nekog kod kuće. Kada mi se neko sviđa, sviđa mi se. Sve se činilo jako slatko, zar ne? Ali se sve brzo pretvorilo u jako gorku priču. Kada sam stigla kući kasno uveče u subotu, poslao mi je poruku da će biti kod mene u nedelju oko 1 poslepodne.

Pojurila sam da očistim ceo stan, pokupila mačku, i iduće jutro se probudila rano kako bih otišla u veliku prodavnicu hrane i pripremila sve za kuvanje. Poslao mi je govornu poštu rano ujutro i to je bilo poslednje što sam od njega čula čitav dan. Jednostavno se pretvorio u duha.

Sumnjao sam da je ćerka moja: Rezultati testa za očinstvo su mi uništili život!

<\/div>

Zvala sam, slala sam mu poruke i bila sam očajna. Ostavljena sam bez objašnjenja i nisam mogla da razumem zašto bi to uradio. Napokon mi se javio kasno uveče, bio je grub i prekinuo je razgovor nakon samo nekoliko minuta.

Sela sam i.... da, plakala sam.

Nisam mogla da verujem da bi osoba s kojom sam komunicirala svakodnevno više od mesec dana mogla da postane jedna sasvim druga osoba. Nisam imala pojma da bi to mogao da mi uradi. Rekao mi je da požurim kući dok sam bila odsutna, planirali smo stvari i za nedelju. Sve to došlo je kao veliki šok.

Nakon nekoliko besnih poruka prozvao me ludačom. Ja sam njega zvala i gorim imenima, pre nego što sam ga zamolila da me ostavi na miru. Da je barem to uradio. Nisam čula ništa od njega. Zatim me, jedno veče, dodao nazad u onu grupu momaka – samo na par minuta. Najpre nisam razumela zašto – nisu mnogo govorili.I tada sam ugledala. Promenio je sliku naziva grupe u sliku moje vagine. Da, dobro ste pročitali.

Upotrebio je moju golišavu fotku s odmora i povećao je kako bi svi mogli da vide moju vaginu, tada je stavio moju sliku na ikonu grupe kako bi svih 15 muškaraca moglo da vidi moje intimne delove. Tada me dodao u čet kako bih mogla da vidim šta je uradio, pre nego što me opet uklonio. Zaprepašćena – ta reč ne opisuje dovoljno kako sam se osećala.

Ne znam šta da radim: Ljubavnica sam mu, sada hoće da ostavi ženu i decu zbog mene!

<\/div>

Dotrčala sam do stana svoje najbolje prijateljice, sedela tamo u tišini i zatim briznula u plač. Bila sam u šoku.Pokušala sam da ga nazovem, ali nije se javljao. Slala sam mu poruke... i on je odgovorio da reagujem preburno, da je sve to trebalo da bude smešno, da je to samo moja vagina i da momci ne znaju da sam to ja... da treba da se smirim. Rekla sam mu nekoliko puta da me nikad više ne kontaktira.

Izbriši moje fotografije, moj broj i ostavi me na miru.

Ali sve o čemu sam razmišljala bila je činjenica da su me svi ti muškarci koje nikada nisam upoznala videli golu. Zašto? Zašto bi to uradio? Zašto bi zloupotrebio moje poverenje na tako javno ponižavajući način? Zašto bi želeo da ja to vidim? Zašto bi mislio da je to imalo smešno?

Nismo razgovarali od tog događaja, a ja ni dan-danas nemam pojma zašto je to uradio. Mogu samo da krivim samu sebe što sam verovala nekome i što sam verovala da je zaista osoba za koju se izdaje. Ja sam iskrena, verna i kažem sve u lice kada nekoga upoznam.

Ovaj muškarac pronalazi udate žene preko interneta: Sve žele samo seks!

<\/div>

Kada kažem da mi se neko sviđa, i kada mi nedostaje druženje s tom osobom - ja to zaista mislim. Ako mi neko pošalje fotografije i video snimke – ja sam jedina koja će to da vidi. Možda sam zaista budala jer verujem da i drugi razmišljaju na sličan način.

Sve me to navelo na razmišljanje – kada je u redu poslati nekome svoju golišavu fotku? Kako znati da će ona ostati privatna? Ako ja mogu da nasednem nakon godina iskustva u izlaženju, tada znam da će mnoge druge takođe nasesti. Brine me što mnogo mladih devojaka šalje svoje gole fotografije momcima koji ih tada pokazuju svim drugima, ili još gore, stave ih na društvene mreže.

Poprilično sam samouverena što se mog tela tiče, ali čak sam i ja bila ponižena i zaprepašćena kada mi je ovo učinjeno. To me skrhalo. Naučila sam na teži način da nikome ne verujem kada su posredi moje intimne fotografije i da nikada ne skačem na prvu prema osobi, sve dok je zaista ne upoznam.

Nikad više obnažene fotografije. Nikad."

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs