MLADEN IZ ARANĐELOVCA RAZVEO SE ZBOG ALKOHOLA, PA SMUVAO BIVŠU SVASTIKU: Postupak svekrve je tek napravio HAOS u rodbini

Rodbina i prijatelji su bili u šoku kada su čuli vest

Ljubav
12:54h Autor:
MLADEN IZ ARANĐELOVCA RAZVEO SE ZBOG ALKOHOLA, PA SMUVAO BIVŠU SVASTIKU: Postupak svekrve je tek napravio HAOS u rodbini
Mladen iz Aranđelovca oženio se bivšom svastikom, Foto: Shutterstock

Mladen iz Aranđelovca godinama je pio alkohol, te je bio redovan gost svoh lokalnih kafana. Tamo je provodio svo svoje slobodno vreme, zabavljajući se sa drugarima uz čašicu više. Međutim, jedno veče mu je promenilo život iz korena, a ono što je doživeo izenadilo je celu rodbinu, posebno njegovu mamu.

Naime, Mladen se napio više nego inače i na slavi u rodnom gradu posle 10 godina sreo je bivšu svastiku, rođaku svoje bivše supruge s kojom se razveo. Nakon veće količine alkohola, Mladen i bivša svastika su se počeli intimno družiti. Nakon kratkog vremena odlučili su da vezu ozvaniče i papirološki, te su napravili i venčanje.

venčanje
foto: Shutterstock

Rodbina i prijatelji su bili u šoku kada su čuli vest. Mnogi od njih nisu mogli verovati da se to zaista dogodilo. Ono zbog čega su se svi najviše iznenadili, su reči koje je Mladenova majka njemu u putila.

- Dušmani žele da vas rastave. Vi ste kao stvoreni jedno za drugo. Želim vam svu sreću, a na zle jezike ne obraćajte pažnju - bile su reči Mladenove majke.

Uskoro nakon venčanja, stvari su se počele menjati. Mladen je počeo shvatati da je odluka koju je doneo pod uticajem alkohola bila pogrešna. Njegova nova supruga se pokazala kao teška i zahtevna osoba, s kojom je teško komunicirati. Mladen se osećao zarobljen i nije imao ideju kako rešiti situaciju, piše Espreso.

Par, Svađa, Bračni partneri, Brak, Razvod
foto: Shutterstock

Na kraju, nakon dugih rasprava, Mladen i njegova supruga su se dogovorili da se ipak raziđu. Iako je bila teška odluka, svi su se složili da je to najbolje rešenje za njih. Rodbina i prijatelji su bili sretni što su Mladen i bivša svastika napokon rešili svoje probleme, te da se život nastavlja dalje.

Ali je Mladenova majka to najgore podnela. Jedva je preživela težak srčani udar i odlučila je da prekine komunikaciju sa svojim sinom, jer, kako kaže, obrukao je za ceo život, a na kraju nije ostao sa tom osobom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs