NAJLEPŠA VODITELJKA VREMENSKE PROGNOZE U SRBIJI OTKRIVA TAJNU SREĆNOG BRAKA: Već 33 godine uživa u ljubavi sa OVIM DASOM

Biljana Vraneš, voditeljka vremenske prognoze, je godinama u srećnom braku sa suprugom Borisom.

Ljubav
17:11h Autor:
NAJLEPŠA VODITELJKA VREMENSKE PROGNOZE U SRBIJI OTKRIVA TAJNU SREĆNOG BRAKA: Već 33 godine uživa u ljubavi sa OVIM DASOM
Ko je muž najlepše voditeljke vremenske prognoze u Srbiji?, Foto: ATA Images

Biljana Vraneš je već pune dve decenije neko ko vas redovno obaveštava o vremenskim uslovima koji vas očekuju, kroz priloge jedne od najgledanijih informativnih emisija na našim prostorima.

Biljana Vraneš
foto: ATA Images

Obzirom da je diplomirani meteorolog jasno je da je ona neko ko je u potpunosti merodavan da tumači i javno prenosi izveštaje o vremenskoj prognozi.

O Biljaninom privatnom životu se jako malo zna, trudila se sve ove godine da privatnost sačuva za sebe. Gotovo je nepoznata činjenica da je ona i jedina diplomirana meteorološkinja u Srbiji.

Važi i za jednu od najlepših dama na malim ekranima koja pleni širokim osmehom, a njeno srce osvojio je Boris, pilot kapetan sa kojim uživa u ljubavi od 1990. godine. Upoznala ga je dok je bio instruktor letenja, a u narednim godinama postao je vojni pilot. Uz supruga, Biljana je imala priliku da vozi avion.

Biljana Vraneš
foto: ATA Images

Biljani se životna ljubav desila rano. Borisa je upoznala pre 27 godina. Jedan običan susret u klubu prerastao je u divan brak, koji im je doneo dvojicu sinova Andreja i Dušana.

"Udala sam se iz ljubavi. Mi smo već dvadeset godina u braku, prethodno smo se godinama zabavljali. Spojila nas je ljubav, a možda i profesija" , izjavila je ona jednom prilikom.

Gledaoci je dnevno gledaju svega nekoliko minuta, a većina priznaje da je obožava, dok Biljana tvrdi da joj je meteorologija u krvi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs