KAKO JE MARKO JARIĆ USPEO DA OSVOJI NAJLEPŠU ŽENU NA SVETU: Mnogi mu i danas zavide na šmekerskom potezu na koji je pala

Mnogi i danas zavide Marku Jaruiću na načinu na koji je uspeo da osvoji prelepu Adrijanu Limu.

Ljubav
Autor:
KAKO JE MARKO JARIĆ USPEO DA OSVOJI NAJLEPŠU ŽENU NA SVETU: Mnogi mu i danas zavide na šmekerskom potezu na koji je pala
Kako je Marko Jarić uspeo da osvoji Adrijanu Limu, Foto: Profimedia

Osim po svom neospornom talentnu i uspesima koje je beležio, Marko Jarić je poznat i po svom braku sa čuvenom lepoticom Adrijanom Limom s kojom je 7 godina bio u braku. Par je dobio dve ćerkice, Valentinu i Sijenu, a 2016. godine rešili su da stave tačku na svoj brak, a do razvoda je navodno došlo zbog Markove prevare.

Slavnom košarkašu i danas mnogi zavide jer je uspeo da osvoji jednu od najlepših žena na svetu.

Naime, nije tajna da je naš košarkaš oduvek bio poznat kao veliki džentlmen čemu u prilog ide i priča o njihovom upoznavanju, tačnije o trenutku kada je Lima "popustila" i postala Markova devojka. Ipak, Marko dugo nije želeo da otkrije kako je smuvao jednu od najlepših žena sveta.

Marko Jarić i Adrijana Lima
Marko Jarić i Adrijana Limafoto: Profimedia

- Ne smem nikom da kažem kako sam smuvao Adrijanu. To je tajna, koju bih morao da naplatim - rekao je svojevremeno Marko Jarić kroz osmeh.

Međutim, deo tajne otkrila je Adrijana kada je priznala kakvim je šmekerskim gestom uspeo da je obori s nogu.

Marko Jarić i Adrijana Lima
Marko Jarić i Adrijana Limafoto: Profimedia

- Došla sam kući posle našeg prvog sastanka i tamo me je sačekalo iznenađenje - moja kuća je od vrha do dna bila ispunjena predivnim crvenim ružama. Nikada nisam dobila toliko ruža. Tu me je osvojio - ispričala je Adrijana pre mnogo godina.

Nema sumnje da je Jarić pravi šarmer budući da je uspeo da osvoji mnoge slavne lepotice, a mnogi komentarišu da bi muškarci od njega trebalo da uče.

1 / 8 Foto: Profimedia

Za sada nije poznato da li Jarić ima emotivnu partnerku, a ono što je sigurno jeste da dosta vremena provodi sa svojim mezimicama, te koristi priliku da uživa u svakom zajedničkom trenutku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs