razvod

"BILA JE MLAĐA, HTELA JE REDOVAN SE*S... ŽIVELI SMO U NJENOJ KUĆI": Srbi otkrili zašto su se RAZVELI pa USIJALI MREŽE

Srbi na Tviteru otkrili razloge zbog kojih su se razveli pa iznenadili javnost komentarima.

Ljubav
22:13h Autor:
"BILA JE MLAĐA, HTELA JE REDOVAN SE*S... ŽIVELI SMO U NJENOJ KUĆI": Srbi otkrili zašto su se RAZVELI pa USIJALI MREŽE
Srbi na Tviteru otkrili razloge zbog kojih su se razveli, Foto: Profimedia

Na društvenim mrežama neretko se mogu naći zanimljive ispovesti na sve društvene teme, a najčešće ljubavne. Ovog puta, jedna korisnica Tvitera postavla je zanimljivo pitanje na temu razvoda, nakon čega je izazvala lavinu komentara razvedenih Srba.

Razvedeni muškarci bili su poprilično otvoreni, te su priznali koji je uzrok kraha njihovog braka, a neka od njihovih priznanja su urnebesni.

"Imali smo firmu i svađali se non stop oko toga kako i šta dalje. nisam više želeo da se to nastavi, pa sam se spakovao i otišao. ostavio sam joj kompletnu firmu: veleprodaja, maloprodaje,automobili...zatvorila je posle 2 godine", napisao je jedan korisnik, piše Najžena.rs

Jedan korisnik iznenadio je sve kada je naopisao da ga je žena ostavila zbog se*sa. Kako kaže, želela je da ima redovno odnose, što on nije mogao da joj pruži. Ona se ubrzo udala, a on još uvek pati za njom.

"U 45-oj godini mi je naglo oslabio libido i pošto je ona bila dve godine mlađa i još uvek imala potrebu za redovnim se*som mi smo sporazumno raskinuli bračnu zajednicu. Ona se udala, a ja tražim mesto u nekom manastiru da me prime i zaboravim je ako bude moguće", napisao je on.

"Zbog bede,nisam mogao da izdržavam porodicu, a živeli smo u njenoj kući...i kraj posle 25gbraka i 7g zabavljanja.moja krivica", napisao je jedan korisnik.

"Razveli smo se zato što smo, figurativno, stajali na istom mestu, a gledali na različite strane. A, takav zajednički život nije moguć. Ovo je otprilike i najkraće.", "Nedovoljna podrška u teškom periodu života. Previše česte svađe. U stvari, prevelika razlika kako je vreme prolazilo.", "Jednog dana mi je samo rekla da te više ne volim i otišao sam u svoju kuću pored mora i ostavio joj stan", bili su komentari koji su se ređali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs