žene, obratite pažnju!

PRODAVAČICA IZ PARFIMERIJE OTKRILA KAKO JE SHVATALA KADA MUŽEVI KUPUJU POKLON LJUBAVNICAMA: Jedan detalj je neverovatan

Prodavačica Šenon Hil otkrila je tajnu muškaraca koju bi trebalo da saznaju sve žene, jer upravo vaš suprug možda kupuje poklon za ljubavnicu...

Ljubav
11:09h Autor:
PRODAVAČICA IZ PARFIMERIJE OTKRILA KAKO JE SHVATALA KADA MUŽEVI KUPUJU POKLON LJUBAVNICAMA: Jedan detalj je neverovatan
Kako prodavačica zna kada muž kupuje poklon ljubavnici?, Foto: Printscreen TikTok / shannonhillnews

Šenon Hil je radila godinama u luksuznoj Šanel prodavnici, gde su često muškarci kupovali poklone svojim lepšim polovinama. Međutim, prodavačica je posle mnogo iskustva i rada sa ljudima umela da prepozna kada čovek kupuje neki znak pažnje i to ne za suprugu, već za ljubavnicu.

Zbog njenih virtuelnih snimaka na TikToku, postala je veoma popularna na ovoj društvenoj mreži za mlade. Video u kojem je otkrila na koji način je shvatila da njene mušterije varaju supruge pogledalo je na stotine hiljada ljudi.

Naime, radila je na otmenom pultu u ekskluzivnom lokalu, te je služivala dobar deo muškaraca koji su kupovali božićne poklone. Ističe da su obično uzumali proizvode za negu kože, ruževe i parfem za svoje žene.

Sa druge strane, određena gospoda je uzimala dodatne poklone za koje su molili da se posebno upakuju.

- Kupili bi svojoj ženi njen omiljeni parfem, sve bi lepo upakovali i onda bi kupili isti miris svojoj ljubavnici. Jer pogodite šta – nisu hteli da napuste kuću svoje ljubavnice mirišući na drugu ženu - priča Šenon.

Naglašava da su jedan miris gotovo svi muškarci birali za ljubavnice.

- Uvek, uvek isti parfem. Bio je to Coco Mademoiselle. Nikad nije bio Šanel No 5 jer ljudi dolaze i kupuju to za svoju mamu. Nikada nije bio ni parfem Chance. Uvek je bio Coco Mademoiselle - posebno je podvukla.

Nekadašnja pordavačica kaže da je imala mnogo puta želju da ispriča suprugama šta se dešava, ali se nikada nije usudila na tako nešto, jer nije želela da bude odgovorna za raspad neke porodice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs