najbolje poze

NAJBOLJE POZE ZA MUŠKARCE SA MALIM POLNIM ORGANOM: Eksperti tvrde da veličina ipak nije bitna i otkrivaju rešenje

Najbolje poze za muškarce sa malim penisom prema ekspertima odfuševiće sve one koji nisu obdareni.

Škola sexa
Autor:
NAJBOLJE POZE ZA MUŠKARCE SA MALIM POLNIM ORGANOM: Eksperti tvrde da veličina ipak nije bitna i otkrivaju rešenje
Najbolje poze za muškarce sa malim penisom, Foto: Shutterstock

Prosečna dužina muškog polnog organas je oko 15 centimetara kada je u erekciji, dok su polemike oko toga koliko je bitna veličina oduvek su bile aktuelne.

"Kao sertifikovana spisateljica i seks trener, dobijam zapanjujući broj mejlova od čitalaca koji me pitaju da li im je penis previše mali. To odražava duboku nesigurnost koja je utkana u mušku psihu u pogledu penisa i veličine — da su muškarci (i žene) naučeni da je veliki penis jedina stvar koja čini se*s dobrim", istakla je Điđi Engle.

Ona ističe da je ideja o tome da je za se*sualno zadovoljstvo potreban veliki penis, zapravo mit.

Dogi

Takođe, stručnjaci za se*s ističu da postoje poze specijalno pogodne za muškarce sa manjim penisom, dok je na vodećem mestu "doggy".

Ovu pozu žene nikako ne vole ako je partner obdaren, ali je savršena ukoliko je penis ispod proseka. Zašto? Kada je žena oslonjena na kolena i laktove, vaginalni mišići joj se automatski skupljaju, pa ima više trenja. Osim toga u ovoj pozi je muškarci omogućeno da do kraja prodre u vaginu i u potpunosti je "ispuni", što će kod žene stvoriti utisak da je reč o mnogo većem polnom organu nego što je u realnosti.

Osim dogi poze, postoje i druge koje su veoma pogodne za muškarce sa manjim polnim organima.

Obrnuta misionarska

U ovoj pozi, žena je gore, a na taj način pokreti će biti lagani ali veoma intenzivni, dok je orgazam zagarantovan.

"Stavljanje jastuka ispod bokova dodatno podiže njegove kukove prema gore i tako možete postići dublju penetraciju", dodaje El Čejs, sertifikovana edukatorka o se*sualnosti i direktorka obrazovanja na Akademiji za se*sualno obrazovanje u Los Anđelesu.

Kolena na prsa

Žena leži na leđima, kolena privučenih uz grudi i raširenih. - "Ovaj položaj omogućava da penis uđe na veoma direktan i intenzivan način, a takođe stvara trenje sa klitorisom, pod uslovom da je osoba na vrhu dobro oslonjena", kaže Mia Sabat, se*sualni terapeut.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs