preljuba

KONOBARICA ŽENI OTVORILA OČI I OTKRILA DA JE MUŽ VARA: Način na koji se odao mnogima je neshvatljiv - "KAKAV AMATER"

Jedna konobarica ispričala je na TikToku kako je otkrila ženi da joj je muž neveran i pokrenula lavinu komentara.

Lifestyle
Autor:
KONOBARICA ŽENI OTVORILA OČI I OTKRILA DA JE MUŽ VARA: Način na koji se odao mnogima je neshvatljiv - "KAKAV AMATER"
Konobarica otkrila ženi da joj je muž neveran, Foto: Shutterstock

Jedna konobarica otkrila je zanimljivu situaciju koju je nedavno iskusila. Naime, korisnica TkToka pod imenom @imacayk ispričala je da je jednoj ženi slučajno otkrila da je muž vara.

Devojka već izvesno vreme radi u jednom restoranu i uspela da je proprati ljubavni par koji je svake srede dolazio na večeru. Prema njenim rečima, prvo je dolazio muškarac, a nakon 15 minuta žena.

"Bilo je vrlo očigledno da njih dvoje imaju aferu, ponašanje ih je jednostavno odavalo. Oboje su nosili burme i rekli su mi da su samo prijatelji", rekla je ona.

Razvoj situacije i raskrinkavanje

Konobarcia je ispričala da je jednog petka muškarac na večeru došao u pratnji žene koja je izgledala isto kao i "njegova prijateljica" sa kojom je dolazio sredom. Tog dana nije nposila naošare za vid, što je konobaricu dodatno zbunilo.

Nakon što je konobarcia muškarcu postavila pitanje "da li želi uobičajenu porudžbinu", on se pravio da je ne poznaje i da ne zna o čemu priča. Međutim, konobarica je bila uporna ne shvativši šta se dešava, te mu je više puta postavljala pitanja koja ukazuju na to da je čovek stalni gost restorana.

Supruga je ubrzo shvatila o čemu se radi, te da je njen muž u restoran dolazio sa ljubavnicom, nakon čega je nastao haos. Počeli su žučno da se svađaju, a konobarici je bilo veoma neprijatno.

Ljudi su šokirano komentarisali njegov potez, smatrajući da je nepromišljen. - "Kakav amater". Muškarac se našao na meti osude, a mnogu smatraju da nema ni trunke poštovanja prema svojoj ženi budući da ju je doveo u isti restoran gde dolazi sa ljubavnicom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs