vole se kao prvog dana

NE ISPUŠTA ŽENU IZ RUKU I POSLE 11 GODINA BRAKA: Uživaju u Meksiku a ON zbog njenih ZANOSNIH OBLINA ne može da se obuzda

Slavni glumac je razmenjivao nežnosti sa ženom pred društvom, ne mareći za njihovo prisustvo!

Ljubav
07:48h Autor:
NE ISPUŠTA ŽENU IZ RUKU I POSLE 11 GODINA BRAKA: Uživaju u Meksiku a ON zbog njenih ZANOSNIH OBLINA ne može da se obuzda
Majles Teler sa suprugom, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Holivudski glumac Majles Teler uživa sa svojom prelepom suprugom na odmoru u Meksiku. A fotografije sa letovanja pokazuju da se vole kao i prvog dana, iako su već 11 godina zajedno, što pokazuje da prava ljubav sa vremenom postaje sve veća. Kako slike govore više od hiljadu reči, zaista se vidi uživaju u srećnom braku.

Naime, Teler se opuštao se u bazenu sa 29-godišnjom Speri, nežno je grleći. Bili su u društvu nekoliko prijatelja na koje se i nisu baš previše obazirali.

Majles Teler
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svoju izabranicu Majles je verio 2017. godine na safariju u Africi nakon šest godina veze, a venčali su se na intimnoj ceremoniji 2019. na ostrvu Mauiju.

- Dobro funkcionišu, jer su dvoje najšašavijih i najzabavnijih ljudi. Oni su smešni, uvek se šale i svađaju jedno s drugim. Znaju da nasmeju jedno drugo i zajedno se odlično zabavljaju. Privrženi su, ljube se i dodiruju stalno, između njih je odlična hemija - istakao je njihov blizak prijatelj.

Majles Teler
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedna od najnovijih projekata holivudskog zavodnika je ostvarenje "Top Gun: Maverick", u kojem tumači poručnika Bredlija, a na premijernom prikazivanju nastavka kultnog filma je svu pažnju pobrala urpavo njegova supruga, koja je blistala.

Uz glavnu ulogu u blokbasteruima, rame uz rame sa Tomom Kruzom, Teler ima i niz drugih projekata na kojima trenutno radi, te će uskoro zakoračiti u svet animacije i dati glas liku Gilberta u filmu "The Ark And The Aardvark".

A kako se ovaj romantičan par provodi u Latinskoj Americi pogledajte u galeriji:

1 / 6 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs