bizarna metoda podmlađivanja

MISLILI SU DA JE BOTOKS ALI U PITANJU JE NEŠTO GORE: Bizarna metoda podmlađivanja se*s simbola tera na POVRAĆANJE

Tom Kruz važio je za najpoželjnijeg muškarca na svetu. Danas ima 60 godina i koristi bizarnu metodu podmlađivanja.

Star look
22:30h Autor:
MISLILI SU DA JE BOTOKS ALI U PITANJU JE NEŠTO GORE: Bizarna metoda podmlađivanja se*s simbola tera na POVRAĆANJE
Tom Kruz ima bizarnu metodu podmlađivanja, Foto: Profimedia

Tom Kruz bio je tiha patnja žena širom sveta. Važio je za jednog od najpoželjnijih glumaca, a danas je doživeo veliku transformaciju.

Naime, glumačeva faca izgleda veoma otečeno i izobličeno, te se veruje da su za to krive brojni estetski zahvati.

Glumac ima 60 godina, a prema rečima njegove menadžerke, veoma je zabrinut po pitanju starenja, te se svim silama trudi zadržati mladolik izgled. Međutim, mnogi su primetili da sa njegovim licem nešto nije u redu, te su počele da kruže glasine da preteruje s ubrizgavanjem filiera i botoksa.

Tom Kruz, Penelope Kruz
foto: Profimedia

Njegov izgled komentarisali su čak i stručnjaci iz te oblasti, odnosno estetski hirurzi. Prema njihovom mišljenju, glumac preterano posećuje ordinacije, te da bi i da njegov novi izgled mogao biti posledica preteranog viška kilograma koje uz injekcije botoksa više dolaze do izražaja.

Tom nije krio da vodi računa o svom izgledu, te je otkrio šta koristi kada je nega lica u pitanju. Tom je priznao kako za zatezanje lica koristi masku od ptičijeg izmeta. Glumac je rekao kako njegova koža od te bizarne maske nikada nije izgledala bolje i glađe, a priznao je i kako je jako skupo plaća.

Naime, reč je o masci za lice koja uključuje mešanje ptičijeg izmeta sa zobenim mekinjama i vodom, a smesa se suši na licu.

Tom Kruz
foto: Profimedia

"Tom ne odlazi na injekcije botoksa ili operacije, ali posvećuje veliku pažnju svim novim prirodnim tretmanima. Nedavno je počeo eksperimentisati s tretmanom ptičijeg izmeta, tačnije izmeta slavuja, a to mu je preporučio holivudski prijatelj i rezultati su bili fantastični", rekao je izvor blizak glumcu, te dodao:

"Tom ne smatra da je maska od ptičjeg izgleda čudan tretman. Zapravo, on ističe da postoje mnogo luđe i neobičnije metode održavanja lica mladim"

Pored Kruza, poznato je da ovu metodu koriste i Viktorija i Dejvid Bekam.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs