ljubavna priča

NIKAD NIJE PALA POD UTICAJ ESTETSKIH KOREKCIJA, A BILA JE TIHA PATNJA MUŠKARACA: Iza sebe ima 3 braka i veliku trgediju

Slavna oskarovka Kejt Vinslet iza sebe ima turbulentnu ljubvnu priču, koju su obeležila tri braka.

Ljubav
21:20h Autor:
NIKAD NIJE PALA POD UTICAJ ESTETSKIH KOREKCIJA, A BILA JE TIHA PATNJA MUŠKARACA: Iza sebe ima 3 braka i veliku trgediju
Ljubavni život Kejt Vinslet, Foto: Profimedia

Oskarovka Kejt Vinslet proslavila se ulogom Rouz Kalvert u čuvenom filmu "Titanik". Osim po zapaženim glumačkim ulogama, Kejt se ističe i svojim ljubavnim životom koji je bio pun turbulencija.

Glumica je bila tiha patnja mnogih muškaraca, međutim nikad se nije opterećivala svojim izgledom, nije joj je bilo bitno koliko ima kilograma niti je imala želju da se uklapa u standarde.

Kejt Vinselt
Kejt Vinseltfoto: Profimedia

Veliko samopouzdanje je karakteriše, uprkos činjenici da se kao mala suočavala sa negativnim komentarima svojih vršnjaka. Jednom prilikom je ispričala da je kao mala imala višak kilograma, te su je nazivali "debelom" i "moržem".

"Čak su mi rekli da mogu biti srećna ako mi dodele ulogu debele devojke. Agenti su mi znali reći: "Ti jednostavno nisi ono što tražimo.", čula sam to bezbroj puta", ispričala je ona.

Kejt Vinselt
Kejt Vinseltfoto: Profimedia

"Nisam htela odustati od svojih snova. Uzvratila sam udarac. Morala sam ignorisati sve te negativne komentare. Verovala sam u sebe, puno sam radila i ulagala mnogo truda", ispričala je.

Ubrzo je dobila ulogu u jednoj reklami, a zatim i u nekim stranim filmovima. U školi je aktivno igrala u brojnim predstavama gde je njen talenat dolazio do izražaja.

Kejt Vinselt
Kejt Vinseltfoto: Profimedia

Angažmani koje je kao mala imala učinili su da stekne veliko iskustvo, dok je sa 19 godina uspela da se probije do Holivuda gde je dobila svoju najznačajniju filmsu ulogu u njenom životu. Bila je to uloga u Titaniku.

Na snimanju se ubrzo sprijateljila sa kolegom Leonardom Dikapriem koji je igrao njenog partnera, a njih dvoje bili su jedan od omiljenih glumačkih parova.

Kejt Vinselt i Leonardo Dikaprio
Kejt Vinselt i Leonardo Dikapriofoto: Profimedia

Njen ljubavni život bio je turbulentan, a svoju prvu vezu ostvarila je kad je imala 15 godina, a zaljubila se u 12 godina starijeg glumca i scenaristu Stivena Tredrea. On je bio jedan od onih koji su obeležili njen ljubavni život, a čak su jedno vreme živeli zajedno, u Londonu.

Raskinuli su 1995., ali ostali bliski sve do njegove smrti, koja s dogodila dve godine kasnije. Zbog njegove sahrane propustila je i premijeru "Titanika", dok joj je bilo potrebno mnogo vremena da se pomiri sa njegovom smrću.

Kejt Vinselt
Kejt Vinseltfoto: Profimedia

Glumica je po prvi put uplovila u bračne vode sa Džimom Tripletonom, a venčali su se 1998. godine. Dve godine kasnije dobili su ćerku Miu, a njihov brak doživeo je krah nakon tri godine.

Kejt Vinselt
Kejt Vinseltfoto: Profimedia

Dve godine kasnije, 2003. godine udala se za reditelja Sama Mendesa s kojim je dobila sina. Pored porodičnih obaveza koje je imala, Kejt nije zapostavila svoju karijeru, bila je veoma uspešna, a ubrzo je postala i prva osoba ispod 30 godina koja je imala četiri nominacije za Oskara.

Kejt Vinselt
Kejt Vinseltfoto: Profimedia

Film "Žena kojoj sam čitao" doneo joj je 2008. godine Oskara.

Godinu dana nakon toga, otkrila je njen brak sa Mendesom gotov, dok je 2011. godine upoznala svog trećeg supruga Edvarda Smita. Par se venčao 2012. godine, a kruna njihovog braka je sin kojeg su dobili naredne godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs