neverovatno!

"NE ZNAM NI KO JE TA": Prelepa voditeljka je dala srce poznatom frajeru, a od njegove majke doživela NAJVEĆE PONIŽENJE

Nina Radulović je doživela najveće poniženje ikada od osobe od koje nije uopšte to očekivala!

Ljubav
21:02h Autor:
"NE ZNAM NI KO JE TA": Prelepa voditeljka je dala srce poznatom frajeru, a od njegove majke doživela NAJVEĆE PONIŽENJE
Najveće poniženje Nine Radulović, Foto: Prinscreen Instagram / nina_radulovic_official

Nina Radulović važi za jednu od naših najlepših voditeljki, kojoj polazi vrlo lako za rukom da sve šarmira preponatljivim širokim osmehom. A njenoj lepoti nije mogao da odoli ni teniser Filip Krajinović. Zavoleli su se na prvi pogled, ali izgleda da je neko treći stao na put toj vezi...

Naime, posle braka sa glumcem Branislavom Lečićem, od kog se razvela 2017. godine, to je bila prva Ninina javna veza. Međutim, poučena iskustvom koje su joj prethodne propale ljubavi donele, ova lepotica više ništa ne otrkiva o svom privatnom životu!

Nina Lečić, Branislav Lečić
foto: Printscreen/ Instagram/nina_lecic

Iako je i tada želela da sakrije svoju romansu sa šest godina mlađim teniserom, jer je zbog razilaženja sa Lečićem stalno punila stranice tabloida, to joj baš i nije pošlo za rukom.

- Nina je devojka koja je ušla u moj život baš u periodu kada mi je bilo prilično teško i kada je put do pozicije gde se nalazim danas delovao nedostižno. Sreli smo se u vrlo delikatnom momentu kada je i njen život u pitanju, tako da je naša privatnost dosta trpela. Međutim, ono što mi se uvek dopadalo kod nje jeste to što je strpljiva i razumna, pa me je u ključnom momentu dobro savetovala - rekao je jednom prilikom Filip.

Nina Radulović, Filip Krajinović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Naglasio je da nije znala mnogo o sportu kojim se bavi, ali da je želela da nauči sve o njemu.

- Ne razume se u tenis, ali je spremna da uči i vrlo je zainteresovana, tako da i njen pomalo laički način da objasni i rastumači neke situacije u toku meča nije za zanemarivanje sa stanovišta strategije i psihološke igre na kojima se velikim delom zasniva tenis. Pri tome, iako nisam iz Beograda, ispostavilo se da imamo mnogo zajedničkih prijatelja, pa se veoma lepo družimo, izlazimo, razgovaramo. Od Nine svašta može da se nauči - rekao je sportista svojevremno za časopis "Gloriju".

Mnogi dele mišljenje da su bili prelep par, a njihova ljubav je delovala kao ona sa filmskog platna. Ali, izgleda da se Filipovoj majci i nije mnogo dopala, te je na pitanje o snaji imala spremljen vrlo oštar odgovor.

- Verujte mi da ja ne znam ni ko je ta Nina Lečić. U moru starleta, pevačica, igračica i glumica, čula sam i za nju, ali zaista ne znam ko je ta i čime se bavi. Sa sinom ne razgovaram o njegovom ljubavnom životu. Znate kako, danas je jedna, sutra druga. On je mlad i nije za ženidbu, tako da me baš briga sa kojom se zabavlja. Nas dvoje pričamo o njegovom zdravlju i treninzima, a o njegovoj intimi ne - bila je izričita majka Vera.

Čini se da su Nina i Filip naišli na brojne prepreke u njihovom ljubavnom odnosu, pa je njihova veza potrajala nešto više od godinu dana, a onda je sve šokirala vest da su raskinuli.

- Ostali smo u dobrim odnosima. Ninu veoma poštujem, rado se sećam naših trenutaka. Mnogo sam naučio u toj vezi, verujem da je i ona. Nije nam razlika u godinama predstavljala problem, različiti prioriteti i životni ritmovi su nas razdvojili. Uvek ću je podržavati, šta god bude trebalo, biću tu za nju - istakao je Krajinović nakon kraha veze.

I dok je Nina pre nekoliko meseci samo nagovestila da je ispunjena na emotivnom planu, Filip već godinama uživa u vezi sa Anđelom Novčić, sa kojom je u jednom trenutku imao krizu, ali su upeli da izglade odnos i prevaziđu sve probleme.

A zašto Nina važi za jednu od najlepših dama sa naše javne scene pogledajte u galeriji ispod:

1 / 7 Foto: Kurir/Damir Dervišagić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs