ponovo srećna

PET GODINA NAKON RAZVODA OD LEČIĆA, UDAJE SE NINA RADULOVIĆ: Ko je misteriozni mladoženja?


Pet godina nakon razvoda od našeg glumca Branislava Lečića sa kojim ima sina Lava, popularna voditeljka je opet srećna u ljubavi.

Ljubav i zavođenje
Autor:
PET GODINA NAKON RAZVODA OD LEČIĆA, UDAJE SE NINA RADULOVIĆ: Ko je misteriozni mladoženja?
Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Voditeljka Nina Radulović (35) se udaje na leto, a muškarac koji je osvojio njeno srce nije poznat široj javnosti, prenose mediji.

- Nina je napokon srećna u ljubavi. Dečka je upoznala preko zajedničkih prijatelja i već godinu dana su zajedno. Baš se vole i planiraju da se venčaju na leto. Znam samo da je on Beograđanin i da se ne bavi javnim poslom. Nina ne želi da ga eksponira, pa tako na Instagramu, gde je inače veoma aktivna, nema nijednu sliku sa dečkom - priča izvor za Informer i dodaje:

- On bi hteo veliku svadbu, ali Nina insistira na malom, intimnom venčanju, i to van Beograda. Na svadbi će biti samo njegov kum i njena kuma Anita Lazić - dodao je anonimni izvor pomenutog medija.

Takođe, dok je okupljenim novinarima odgovarala na pitanja tokom pojavljivanja na reviji Stefana Đokovića, Nina Radulović je otkrila misteriozno da je srećna i da se po njenom osmehu sve vidi.

- Procenite sami da li sam zaljubljena. Moj osmeh valjda sve govori, na meni se to odmah vidi - rekla je Nina i otkrila nam gde planira da se uda.

- Tokom snimanja emisije "Srcem kroz Srbiju" obišla sam mnoga prelepa mesta, a Srpska Crnja mi je zapala za oko. Tu se nalazi dvorac u kom bih se udala! Eto, život piše romane i možda se baš tu desi venčanje.

Da podsetimo, Nina je osam godina bila u braku sa 31. godinu starijim glumcem Branislavom Lečićem, a bivši supružnici imaju sina Lava.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs