UGLEDNI VODITELJ NAPRAVIO DETE STRIPTIZETI PA POBEGAO: Lažirao test očinstva, ali njegova mračna tajna je razotkrivena

Voditelj i zvezda BBC-a napravio dete striptizeti, pa navodno falsifikovao test očinstva da ne bi morao da plaća alimentaciju

Ljubav
Autor:
UGLEDNI VODITELJ NAPRAVIO DETE STRIPTIZETI PA POBEGAO: Lažirao test očinstva, ali njegova mračna tajna je razotkrivena
Votilje napravio dete striptizeti, Foto: Profimedia

Oženjena zvezda BBC-a, čiji se identitet i dalje skriva, našla se u velikom problemu nakon što je napravio dete jednoj striptizeti, pre nego što ju je ostavio putem poruke i naterao je da potpiše ugovor o poverljivosti podataka.

Voditelj u udarnom terminu BBC-a i striptizeta viđali su se šest meseci nakon što su se upoznali u jednom noćnom klubu, a onda je on blokirao sve njene brojeve i nestao nakon što je saznao da je trudna. Na kraju je navodno negirao da je on otac njenog deteta i odbio je da plaća alimentaciju za ćerkicu, rekla je erotska plesačica za "The Sun".

Ona takođe tvrdi da se njegov DNK test delimično podudara, ali ne dokazuje u potpunosti da je on otac deteta. Takođe sumnja da je on uključio svog rođaka u celu priču i da je varao oko rezultata za utvrđivanje očinstva.

Žena, Prevara, Preljuba
foto: Shutterstock

Nakon što je potpisala ugovor o poverljivosti podataka, striptizeta ne sme da govori o svojoj vezi sa zvezdom BBC-a. Međutim, tvrdi da njena ćerka, koja zna identitet svog oca, nije obuhvaćena tim ugovorom, kao i da može da ga kontaktira kad napuni 16 godina, ukoliko to bude želela.

"Radio je na jednoj emisiji u tom delu grada kad sam ga upoznala u noćnom klubu. Došla sam do njega i pitala ga da li želi da mi se potpiše na majicu", otkrila je plesačica, ali nije želela da kaže tačan datum i lokaciju.

"Nasmejao se, uzeo olovku i ispisao svoju poznatu uzrečicu preko mojih grudi. Zatim me pitao za broj telefona i nazvao me nekoliko dana nakon toga", dodala je. Navela je i da su se našli otprilike pet ili šest puta tokom tih šest meseci i da su se uglavnom sastajali u luksuznim hotelima. Međutim, sve se promenilo onog trenutka kada je ostala u drugom stanju.

Tajna, Par, Ljubavni par
foto: Shutterstock

"Čim sam mu rekla da sam trudna, rekao je da on ne može da ima decu i poricao je da je dete njegovo. Zatim je blokirao sve moje brojeve, promenio svoj i jednostavno nestao", otkrila je. Nakon toga je navodno kontaktirala svog advokata,a televizijskoj kući je poslato da njihov radnik mora da uradi test očinstva.

"Sve se poklopilo. Mogli su bez ikakve sumnje da kažu da se rezultati podudaraju, ali nedovoljno da se on proglasi ocem. Bila je to smešna situacija - sugerisalo se da je u pitanju možda njegov brat, otac, ujak ili deda, ali ne i da je on otac deteta", rekla je.

Takođe tvrdi da je BBC-jev voditelj prisustvovao DNK testu zajedno s muškim rođakom, uprkos strogim pravilima koja zabranjuju tako nešto.

beba
foto: Shutterstock

"Nikada nismo uspeli da dokažemo suprotno, ali mislimo da je njegov rođak koji je došao s njim odradio test umesto njega i pomogao mu da vara s rezultatom", rekla je striptizeta. Upravo zbog tog neuverljivog rezultata testa, TV zvezda nikada nije bila dužna da plaća alimentaciju za dete. Takođe joj je tada naredio da potpiše ugovor o tajnosti podataka.

"Insistirao je da ga potpišem jer me time sprečio da o tome govorim javno. Nisam dobila nikakav novac. Bila sam prepuštena sama sebi, nije mi dao ni novčića. Bila sam mlada i glupa, trudna s prvim detetom i uplašena. Samo sam uradila šta mi je bilo rečeno, nasmešila se i potpisala ono što je trebalo da potpišem, a zatim nastavila svojim putem. Srećom, ugovor se odnosi samo na mene, ne i na moju ćerku. U njemu stoji da ona ne sme da ga kontaktira ili komunicira s njim dok ne napuni 16 godina. Ali kada to prođe, moći će da uradi šta god bude htela", ispričala je ogorčena majka.

Takođe je dodala da sumnja da je ona jedina žena koju je poznata TV zvezda ućutkala i prevarila na taj način na taj način.

"Ima dosta drugih žena koje mi je prećutao, znam da nisam bila jedina s kojom se sastajao. Ali šta je tu je. Ima ih još puno sigurna sam. Očajnički je pokušavao da me ućitka jer je znao da kad bih progovorila, za njega nikako ne bi bilo dobro da se sazna da je neka striptizeta ostala trudna s njim. Ne žalim ni za čim u životu jer sam iz cele ove priče dobila svoju prekrasnu ćerku", zaključuje plesačica, prenosi "Dejli Mejl".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs