zna tačno šta hoće

ZALJUBIĆU SE KADA IZMENJAM 40 DO 50 MUŠKARACA: Vilijamsova bez dlake na jeziku otkrila šta želi od muškarca

Vendi Vilijams, ekskluzivno! Šta traži od muškarca i da li bi ponovo rekla "DA",

Ljubav
00:25h Autor:
ZALJUBIĆU SE KADA IZMENJAM 40 DO 50 MUŠKARACA: Vilijamsova bez dlake na jeziku otkrila šta želi od muškarca
Vendi Vilijams o ljubavnom životu, Foto: Profimedia/editorial images

Vendi Vilijams "jedva čeka" da se ponovo zaljubi. Međutim, 57-godišnja voditeljka, rekla je: "Koliko god da želim da budem u vezi, nemam želju da se ikada udam".

"Jedva čekam da se zaljubim", priznala je zvezda emisije Vendi VIlijams.

"Međutim, u braku nema novca, tako da se nikada više neću udati. Ali da bih se zaljubila, verovatno ću morati da prođem kroz 40 ili 50 muškaraca pre nego što pronađem pravog". Što se tiče kakvog muškarca traži, ona je priznala: "On mora da zaradi više novca od mene... Znam šta želim".

Vendi je podnea zahtev za razvod od svog bivšeg muža Kevina Hantera još u aprilu 2019. godine, posle više od 20 godina braka. Njihov razvod je okončan pre dve godine u januaru 2020. i zajedno imaju jednog sina, Kevina Hantera mlađeg (21).

1 / 6 Foto: Profimedia/editorial images

Nakon njihovog razvoda, Vendi je bila u kratkoj romansi sa biznismenom Majkom Estermanom. Par je bio nekoliko meseci u vezi, da bi prekinuli u maju 2021. godine

Vendi je počela kao disk džokej, ali je napustila svoju radio emisiju 2009. da bi se fokusirala na sopstvenu televizijsku emisiju.

Vilijamsova je srećna što sada može da drži svoje buduće romanse u tajnosti.

Vendi Vilijams je dobila Emi nagradu za svoju emisiju, koja prenosi tračeve o slavnim ličnostima, vesti iz zabave i vruće teme o pop kulturi. Sa emitovanjem emisije je završila 2022. nakon 14 godina. Ali Vendi ima velike planove, uključujući restoran koji će imati koktel od školjki, kavijera i škampa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs