BURAN ŽIVOT

BIRALA SAMO MOĆNE MUŠKARCE, PRIČALO SE DA VARA MUŽA, UDALA SE ZA LJUBAVNIKA: Sve ljubavne afere Bojane Rajić! (FOTO)

Iako je javnosti bila zanimljiva zbog atraktivnog izgleda, daleko veću pažnju je uvek privlačio njen ljubavni život

Ljubav
Autor:
BIRALA SAMO MOĆNE MUŠKARCE, PRIČALO SE DA VARA MUŽA, UDALA SE ZA LJUBAVNIKA: Sve ljubavne afere Bojane Rajić! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Srpska manekenka Bojana Rajić i bivša supruga Vladimira Stojkovića, zbog braka, a onda i razvoda, sa golmanom, godinama je bila jedna od glavnih tema domaće javnosti. Međutim, nakon skandala koji je izbio zbog kraha braka sa fudbalerom, ona se povukla iz medija.

Posvetila se novom suprugu, deci, a na Instagramu ponekad objavi po koju golišavu fotografiju kojom izazove pravo oduševljenje zbog neodoljivog izgleda u petoj deceniji. Čini se da joj godine ništa ne mogu, pa i danas izgleda identično kao i pre 20 godina.

OD BIZNISMENA, RONIOCA DO PRINCA: Evo koje sve muškarce je volela Nikolina Pišek pre Vidoja Ristovića! (FOTO)

Iako je javnosti bila zanimljiva zbog atraktivnog izgleda, daleko veću pažnju je uvek privlačio njen ljubavni život i navodne afere.

Bojana Rajić je rođena 1980. godine u Cirihu. Sa roditeljima Slavkom i Desom, te sestrom Mladenkom je odrasla u rodnom gradu. S obzirom na to da su joj mama i tata poreklom iz Sarajeva, letnje raspuste je provodila kod babe i dede u Bosni i Hercegovini. U Cirihu se školovala i živela sve do 2007. godine kada se zbog manekenske karijere preselila u Beograd.

Domaća modna javnost ju je upoznala 2007. godine kada se preselila u Beograd i započela manekensku karijeru. Pet godina se bavila modelinkog, a potom odlučila da svoju kreativnost pokaže dizajniranjem odeće. Organizovala je nekoliko revija, ali je veću prepoznatljivost stekla 2009. godine udajom za golmana Vladimira Stojkovića.

Dve godine kasnije su dobili sina kome su dali ime Lav, piše Biografija.org.

ONA IMA 61 GODINU, A ON 24! VENČALI SE I ŽELE BEBU: Svi su šokirani, a oni tvrde da imaju odličan se*s! (VIDEO)

Vladimir Stojković, Bojana Stojković
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Krajem iste godine u medijima su se počele pojavljivati informacije o problemima u bračnoj zajednici. Naime, srpski tabloidi su objavili da im je brak u krizi. Mnogo se spekulisalo o tome da li je krivac za to Vladimir koga su ljubitelji noćnog života često sretali na beogradskim splavovima ili je razlog za to Bojanina navodna afera sa bivšim rukometašem Vladom Mandićem.

Bračni par Stojković je oštro demantovao te informacije i svojim zajedničkim pojavljivanjem u javnosti pokušao da dokaže da je njihov odnos i dalje odličan. Posle nekoliko nedelja „bura“ se stišala, pa su mogli da se posvete svom sinu i braku.

Posle pet godina braka su se razveli, a mediji su mesecima pisali o tome ko je glavni krivac za to.

Dok je Bojana tvrdila da je Vladimir varao, u medijima se pojavila vest da je njegova supruga imala aferu sa porodičnim prijateljem Branislavom Đurđevićem. Odrekla se imovine koju su stekli u braku, a dobila starateljstvo nad sinom.

Vladimir je posle kraće veze sa manekenkom Deanom Živković, polovinom 2016. godine oženio ekonomistkinju Valentinu Vanju Paunović, a u februaru 2017. godine dobili su sina Vladana.

Premda su je posle razvoda povezivali sa mnogim poznatim muškaricma, Bojana je sve te navode demantovala.

Kada ih je sud zvanično razveo obelodanila je vezu sa Branislavom Đurđevićem. Ipak, ovog puta se trudila da se u tabloidima što manje pojavljuje, naročito zbog toga što Đurđević ne voli da se eksponira u javnosti.

BIO SAM LJUBAVNIK LEPE BRENE! TRETIRALA ME KAO DA SAM ŽIGOLO: Pevač šokirao izjavom!

Pošto su krajem 2013. godine nakratko raskinuli, Bojana je bila u vezi sa Lazarom Kosmajcem, sinom Dragoslava Kosmajca koji je optužen za trgovinu narkoticima. Za to vreme se spekulisalo da je Đurđević u ljubavnoj vezi sa Ružicom Veljković, članicom grupe Models. Uspeli su da se pomire, pa su polovinom 2015. godine venčali u njegovoj porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi. Ovog puta, ceremoniji su prisustvovali samo najbliži članovi njihovih porodica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs