Urnebesno

Mislite da vama loše ide? 10 žena otkriva najluđu ljubavnu svađu!

To je bio moj najbolji pleh, a on ga je strugao nožem! Proveo je noć u drugoj sobi - ispričala je jedna žena
Ljubav i zavođenje
13:08h Autor:
Mislite da vama loše ide? 10 žena otkriva najluđu ljubavnu svađu!
Foto: Shutterstok

Zajednički život pravi je mamac za svađe oko trivijalnih stvari! To dobro znaju žene okupljene na stranici Mumsnet, koje su odlučile da podele svoje priče o najsmešnijim ljubavnim svađama. Neke su završile mirenjem, neke raskidima, ali jedno je sigurno - nasmejaće vas do suza!

1. Imali smo ogromnu svađu dok smo igrali partiju Monopola. Muž me je optužio da sam ukrala novac iz banke i nekoliko hotela, a ja nisam imala nijedan hotel na svojim poljima!

10 razvoda koji će vas nasmejati do suza, a stvarno su se desili - Papagaj mi je rekao da me varaš!

2. Najgoru svađu za naših 15 zajedničkih godina prouzrokovao je ananas. Ja smatram da se na ananasu prvo iseče vrh i dno, zatim se nožem odstrani kora i ananas se seče na kolutove. On se do dana današnjeg kune da se ananas seče ovako: nožem se odstrani vrh, zatim se ananas okrene na stranu i reže na kolutove zajedno sa korom. Tako se poslužuje i svako sam odstranjuje koru. Čitavo veče nismo pričali zbog ovoga. Danas kupujem sečeni ananas u konzervi.

3. Skoro smo raskinuli kada sam išla po njega nakon njegove momačke večeri. Htela sam da koristim GPS tokom vožnje, jer je bio jako pijan, ali on je to doževio kao znak da nemam poverenja u njega. Sve se pretvorilo u ogromnu svađu koje se on sledećeg jutra nije ni sećao.

4. Najtrivijalniju i najveću svađu imali smo zbog mog pleha za pečenje kolača. To je bio moj najbolji pleh, a on ga je strugao nožem! Proveo je noć u drugoj sobi.

5. Grozno smo se posvađali zbog komadića tosta. Sve se završilo tako što je on uzeo svoj stari teški televizor i na rukama ga nosio natrag svojoj mami.

Nasmejaće i vas - 89 reakcija na fotografije muškog polnog organa! (VIDEO)

6. Proveli smo pola sata svađajući se oko toga jesmo li nekada imali hrčka. Muž je to prihvatio tek kada sam mu predložila da ode u baštu i iskopa njegove ostatke, kako bih mu dokazala da sam u pravu.

7. Pošteno smo se posvađali oko rotiranja kreveta. On je rekao da smo ga okrenuli za 180 stepeni, ja sam rekla da smo ga okrenuli za 90 stepeni i moramo da nastavimo dalje. Usledila je velika svađa i vikanje. Kada sam mu objasnila da na mestu gde je pre stajao vidim tragove i dokazala da sam u pravu, ljutito je izurio iz sobe.

8. Imali smo spektakularnu svađu pre Božića zbog badema u listićima, koja je kulminirala kad je muž bacio veknu hleba prema vratima, a onda se obila o njih i pogodila me u glavu. Ja sam uzvratila pretnjom o razvodu braka.

9. Moj bivši jednom nije sa mnom razgovarao nedelju dana zbog piletine. Kada sam sekla pile za večeru, optužio me je da sam za sebe zadržala belo meso, a njemu dala "ostatke".

Ne želite da izgubite muškarca - 8 stvari koje odmah treba da mu priznate!

10. Posvađali smo se zbog bočice začina. On uvek traži najjeftinije opcije i zato sam mu na papir napisala čiju mlevenu papriku želim, jer jedino taj proizvođač ima bočice koje staju u naš stalak za začine. Naravno da se vratio sa jeftinom paprikom. Još uvek se naljutim kad se toga setim, a on i dalje misli da je bio u pravu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs