Dosta nagađanja

Dok mu ne dosadiš: Ovako se muškarac ponaša kada mu nije stalo!

Ako često proverava svoj telefon i spominje bivšu devojku, nije dobar znak
Ljubav i zavođenje
21:06h Autor:
Dok mu ne dosadiš: Ovako se muškarac ponaša kada mu nije stalo!
Foto: Shutterstock

Dosta nagađanja. Pitali smo muškarce i oni su nam otkrili - evo kako se ponašaju kada im nije stalo do devojke i kada ih doslovce boli briga za vas.

Najjači afrodizijak za muškarce: Ženski adut na koji padaju i nedodirljivi!

1. "Ako i nakon nekog vremena niste upoznali nijednog njegovog prijatelja, on onda ne planira ozbiljnu vezu. To jednostavno znači da ste prolazna varijanta", priznao je Ivan (28).

2. "Sa devojkom do koje mi nije stalo nikad ne izlazim vikendom. Tad izlazim s društvom. Kad se muškarac tako ponaša to je znak da na njega ne možete računati", Marko (23).

3. "Koliko često proverava svoj telefon? Muškarci obično telefon nose u džepu, na vibraciji, kako bi znali kada im stigne poruka. U slučaju da on stalno gleda, izvlači i čačka svoj telefon, znači da nećete dobiti pažnju kakvu zaslužujete", Igor (29).

4. "Ako na prvom sastanku spomene svoju bivšu i bolan prekid u bilo kom kontekstu, znajte da ga bivša devojka još uvek muči. Da to nije problem u njegovom životu, ne bi ni pričao o tome", Matija (24).

5. "Devojku do koje mi je stalo pokušavam da impresioniram raznim zanimljivim mestima i spreman sam da se “polomi” kako bi joj udovoljio. Kad mi nije važna, vodim je na isto mesto – dok ne dosadi i meni i njoj", Lazar (30).

Bikovi odlaze ako ih slažete, Devica ako ste aljkavi: Šta nikako ne smete da radite u vezi!

6. "Kad devojku ne zovem tri-četiri dana, već tek za nedelju ili više, to znači da je zovem reda radi, ili mi je dosadno. Isto rade i svi moji prijatelji. Kad nam se neka devojka sviđa, želimo s njom da provodimo svaki trenutak. Onda nikad ne glumimo neuhvatljive", Goran (23)

7. "Kad muškarac izlazi s devojkom nekoliko puta, a nije je ni poljubio ili pokazao veće interesovanje, to znači da verovatno ima još jednu sa strane, pa ne zna šta da radi. To stanje, ipak, ne traje dugo. U korist jedne devojke, naravno", Luka (27).

Od ovakvog muškarca bežite što dalje: Ne treba vam u životu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs