Prema horoskopu

Bikovi odlaze ako ih slažete, Devica ako ste aljkavi: Šta nikako ne smete da radite u vezi!

Ukoliko Ovnovi pomisle ili osete da su pali nisko na vašoj listi prioriteta, to vam neće tako lako proći
Ljubav i zavođenje
08:18h
Bikovi odlaze ako ih slažete, Devica ako ste aljkavi: Šta nikako ne smete da radite u vezi!
Foto: Shutterstock

Ljubavne igrice su sastavni deo svake ljubavne priče, ali je u tome vrlo lako preterati. Pročitajte šta u ljubavi najviše smeta svakom od horoskopskih znakova i šta bi moglo da označi početak kraja vaše ljubavne veze.

Ovan

Ovnovi znaju da se šale i znaju da prihvate šale na svoj račun. Umeju i da se nasmeju na zadirkivanja koja bi nekim osetljivijima možda i zasmetala, ali ukoliko pomisle ili osete da su pali nisko na vašoj listi prioriteta, to vam neće tako lako proći. Oni u vezama uvek očekuju da partneru budu na prvom mestu. Ukoliko žene Ovnovi osete da nisu privlačne partneru kao nekada, bez razmišljanja će raskinuti vezu, dok su muški predstavnici ovog znaka netolerantni na poređenja sa drugim muškarcima.

Kako da postane samo vaš: Ovna zavodite direktno, sa Ribama budite pažljivi!

Bik

Kod Bika može puno toga da prođe, ali laganje nikako. Vrlo su iskreni, a to očekuju i od partnera. Ako "namirišu" da im nešto muljate, nećete se lako izvući. Pri tome, ne očekuju da partner s njima podeli baš svaki detalj iz svakodnevnog života, ali ako im prećutite neku krupniju stvar, odluku, plan ili nešto slično, biće spremni da prekinu vezu ma koliko dugo da su bili u ljubavi sa partnerom. Za sve ostale stvari u vezi su spremni na kompromis i na velike ustupke.

Blizanci

Blizanci vole sve da dele, pa tako i informacije sa svojim partnerima. Ukoliko ne želite da ih izludite, ispričajte im tačno šta mislite, šta želite i očekujete od njih. Druga stvar zbog koje veze sa Blizancima pucaju je nefleksibilnost partnera. Morate ponekada da popustite i uradite nešto po njihovoj volji. Takođe, vrlo loše se nose sa posesivnim partnerom.

Horoskop razotkrio muškarce: Ko je ženskaroš najgore vrste, a ko za poželeti?

Rak

Uvek osetljivi Rakovi ne mogu da oproste ukoliko ih povredite. Njima mnogo stvari smeta, ali ako zaboravite njihov rođendan ili nešto drugo što im je važno, teška srca će vam okrenuti leđa. Takođe, ako imate nešto da im prigovorite, nemojte da to skupljate i saspete u lice.

Lav

Lavovima je stalo do toga kako ih ljudi vide pa im je bitno i da njihovi partneri budu "reprezentativni". Ukoliko ste u vezi s njima, morate uvek da budete u svom najboljem izdanju. Takođe, Lavovi ne mogu da se nose sa tim da ih zasenite i nikako ne flertujte njima pred očima. Seks ne bi trebalo da bude oružje za njihovo "kroćenje". To će vam se obiti o glavu.

Veliki letnji horoskop: Bikove čeka afera na poslu, Škorpije ulaze u brak!

Devica

Iako bi trebalo da se podrazumeva da vam je lična higijena bitna, sitničava Devica naći će vam vrlo lako zamerku. Tako, ne vole aljkave osobe i ukoliko ih odvedete kući u neuredan stan više od jednom, lako će vas ostaviti i krenuti dalje. Bitno im je da im partner često pokazuje da su zaljubljeni u njih i ne smeta im ako preterujete s javnim iskazivanjem naklonosti.

Vaga

Vagama je jako važno da budu sa nekim ko ima lepe manire i ko zna da se lepo ponaša. Ukoliko niste takvi, teško da će biti sa vama, a još teže da će vam pokazati i svoju nežnu stranu. Vole da budu sa partnerom koji je spreman da preuzme odgovornost. Ako ste nestrpljivi, nemate šta da tražite sa predstavnicima ovog znaka. Takođe, ženske Vage vole da se sa partnerom dogovaraju oko svega, pa ako ste neko ko uvek namećete samo svoje želje, one će vas ostaviti i krenuti dalje.

Čitajte ih kao otvorenu knjigu: Psihološki profil horoskopskih znakova!

Škorpija

Najveći greh u ljubavi za svaku Škorpiju će se desiti ukoliko izneverite njihovo poverenje. To je nešto čega se one najviše plaše i zbog toga će vas često stavljati u iskušenja u kojima će proveravati vašu odanost. Uvek budite iskreni prema njima i moći ćete u potpunosti da uživate u ljubavi sa najvatrenijim horoskopskim znakom.

Strelac

Nikada ne pokušavajte da sputavate Strelca i da ograničavate njegovu slobodu. Posesivnost, ljubomora i stalno proveravanje su stvari preko kojih Strelac ne može da pređe. Budite sigurni u sebe kada stupate u vezu sa ovim horoskopskim znakom.

Neobični horoskop: Vage su najlepši ljudi, Rakovi se oblače na buvljacima!

Jarac

Osobe rođene u znaku Jarca ne pokazuju često svoje emocije, ali to nikako ne znači da ih nemaju. Neće im se svideti ako budete o vašim ličnim stvarima pričali sa drugima i to je nešto zbog čega će vas ostaviti. Vole da se sa partnerom oko svega dogovaraju.

Vodolija

Kod Vodolije metoda "čvrste ruke" ne prolazi najbolje jer one više od svega cene svoju slobodu. Takođe, važno im je da delite njihove strasti i da poštujete stvari koje su njima bitne. Svaka Vodolija najčešće ima mnogo prijatelja i očekivaće da se i vi, kao njihov partner, sa svim njihovim prijateljima dobro slažete i da razumete način na koji se oni zabavljaju. Ukoliko to ne možete da prihvatite, vaša zajednička budućnost bi mogla da bude upitna.

Horoskop za prevarene žene: Vaga tone kao Titanik, Blizanci beže!

Ribe

Ribe imaju veliko srce i svojim partnerima i prijateljima će pružiti mnogo, ali nemojte nikada da zloupotrebljavate njihovu dobrotu. I vi njima ponekad morate da ponudite nešto zauzvrat i one će znati da cene vaš lep gest. One su vrlo duhovne osobe i ukoliko i vi svoju dobrotu ne delite sa njima, to bi mogao da bude razlog koji će dovesti do rastanka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs