astro prognoza

Dnevni horoskop za 14. septembar: Lavu će se ukazati prilika za novo radno mesto!

Ovan je pod pritiskom, Bika čeka preporuka za bolji posao, Strelac je ranjiv, Raka čeka neobavezan flert, Devici je potreban odmor

Zanimljivosti
11:09h Autor:

OVAN

Pod velikim ste pritiskom i nije vam lako da ispunite sve one obaveze koje se od vas očekuju. Pokažite voljenoj osobi da je cenite. Moguće je da se već neko vreme ponašate loše prema partneru. Moguća je glavobolja.

Dnevni horoskop za 15. septembar: Lava čeka veliko razočaranje!

BIK

Pred vama je prilika da dođete do preporuke za bolji posao koji bi mogao i te kako da vam odgovara. Nemojte da očekujete ozbiljnu vezu jer još nije vreme za to. Danas je moguća neka prolazna veza. Posetite lekara.

BLIZANCI

Očekuje vas pozitivan ishod posla i možete da se nadate da će sve biti baš tako kako želite.Moguće je da su pred vama neka dešavanja koja će u značajnoj meri promeniti vaše mišljenje o partneru. Bavite se sportom.

RAK

Prevazićićete neke prepreke na poslovnom planu. Moguće je da ćete dobiti podršku od nadređenih. Ukoliko ste slobodni pred vama je povoljna faza za neobavezan flert. Povedite računa o svom želucu.

Veliki finansijski horoskop za septembar 2018: Vreme je za razrešavanje dugova!

Dnevni horoskop za 14.septembar 2018
Dnevni horoskop za 14.septembar 2018foto: Profimedia

LAV

Uskoro će vam se ukazati prilika da dobijete novo radno mesto. Poslovna situacija će vam biti sve bolja iz dana u dan. Potrebno je da se više posvetite voljenoj osobi ako želite da vaša veza nastavi. Bolovi u predelu vrata.

DEVICA

Veoma ste snalažljivi i lako nalazite nova rešenja za situacije koje nisu tako jednostavne na ovom planu. Potrebno je da unesete malo više pozitivne energije u vaš odnos sa voljenom osobom. Potreban vam je odmor.

VAGA

Moguće je da će vam nadređeni pokazati da treba da menjate neke stvari u vašem radu kako bi mogli da napredujete. Očekuje vas izazovan i turbulentan period ako ste u braku. Izbegavajte cigarete i duvanski dim.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na radnom mestu. Moguće je da ste uspeli da ostvarite neki uspeh i da sada slavite. Potrebno je da pokažete svoje interesovanje prema simpatiji. Proverite svoju dioptriju.

Horoskop do 25. septembra: Svi su pogođeni punim Mesecom u Ribama! Neko će ostati bez posla, a neko bez ljubavi!

Dnevni horoskop za 14.septembar 2018
Dnevni horoskop za 14.septembar 2018foto: Shutterstock

STRELAC

Očekuje vas povoljan period, pa možete da se nadate da ćete lako ostvariti sve ono što želite. Moguće je da ste sada ranjivi i da vas je lako rasplakati. Raspoloženi ste za svađu. Potrebno vam je više sna.

JARAC

Ne bi trebalo da bude većih promena kada je u pitanju vaš posao. Generalno vas očekuje prilično miran dan. Možete da se nadate jako lepom danu sa voljenom osobom koja vam je verna i posvećena. Dobro se osećate.

VODOLIJA

Nemate baš dobru komunikaciju u poslovnom kolektivu i to za vas može da bude veliki minus. Pitajte prijatelja za savet oko vaše emotivne situacije i znaćete ta treba da uradite. Povedite računa o zubima.

RIBE

Možete da se opustite danas je na polju posla sada nećete imati veće promene ili probleme. Imate utisak da ste pronašli ono štol ste oduvek tražili. Pored vas je osoba koja vam odgovara. Nema naglašenih problema.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs