Astro prognoze

Dnevni horoskop za 15. septembar: Lava čeka veliko razočaranje!

Ovan sklon prejedanju, Blizanci okrenuti poslu, Rak opušten, Devica puca od zdravlja, Jarac razočaran

Zanimljivosti
11:59h Autor:
Dnevni horoskop za 15. septembar: Lava čeka veliko razočaranje!
Dnevni horoskop za 15. septembar 2018, Foto: Adria Media TV

OVAN

Imate utisak da ste napravili neku pogrešnu procenu u prošlosti i da sada zbog toga na neki način ispaštate. Ne znate kako da reagujete na neizvesnost koju osećate u odnosu sa voljenom osobom. Sklonost ka prejedanju.

BIK

Tokom današnjeg dana je važno da budete dovoljno oprezni i da se čuvate mogućih gubitaka na ovom polju. Osoba koja vam se udvara je veoma uporna ali vi jednostavno nemate dovoljno interesovanja. Problemi sa bubrezima.

BLIZANCI

Moguće je da se trenutno dešavaju važne promene u vašem profesionalnom okruženju i da ćete tek vremenom shvatiti šta je to značilo za vas. Ako imate partnera oboje ste sada više okrenuti polju posla. Povećajte unos vitamina.

RAK

Možete da očekujete dan u kojem ćete veoma lako završiti sve rutinske poslove. Opušteni ste veoma. Ukoliko ste slobodni novo poznanstvo vam dolazi na neki način iznenada. Bolovi u donjem delu leđa.

Mesečni horoskop za septembar 2018: Nikad teži period za čak 7 znakova!

Dnevni horoskop za 15. septembar 2018
Dnevni horoskop za 15. septembar 2018foto: Shutterstock

LAV

Promene na kojima radite će se uskoro realizovati. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Neko razočarenje vam dolazi kada je ljubav u pitanju. Probava vam je osetljiva danas.

DEVICA

Očekuje vas kraće putovanje na kojem možete da budete veoma produktivni i da ostvarite pozitivne rezultate. Zaneseni ste novim dešavanjima sa osobom koja vam se dopada. Bez problema sa zdravljem.

VAGA

Očekuje vas generalno stabilna situacija kada je u pitanju vaše polje finansija i posla. Emotivno stanje nije preterano dobro. Osećate se nezadovoljno i smatrate da vas je partner veoma jako razočarao. Ne jedite hranu nepoznatog porekla.

ŠKORPIJA

Današnji dan vam nije preterano povoljan pa možete da očekujete manje probleme na ovom polju. Povedite računa o komunikaciji sa voljenom osobom ako želite da izbegnete mogući prekid veze. Moguća je vrtoglavica.

Zvezde su im definitivno naklonjene: Ova 3 znaka Zodijaka najviše zarađuju!

Dnevni horoskop za 15. septembar 2018
Dnevni horoskop za 15. septembar 2018foto: Shutterstock

STRELAC

Pred vama je važna odluka od koje na neki nalin zavisi vaša poslovna budućnost. Ako ste u braku, očekuje vas dosta trzavica i komplikacija u vašem odnosu. Možete da očekujete prilično napet dan. Treba vam opuštanje.

JARAC

Moguće je da vam ne prija da se vraćate na staro radno mesto i da želite da nađete neki novi posao. Razočarani ste zbog nekih dešavanja koje ste imali u prošlosti i teško vam je da se opustite. Psihosomatski problemi.

VODOLIJA

Povoljan je dan ako rešavate bilo kakvu papirologiju jer ćete na tom polju sada imati sreće. Moguće je da na neki način vagate u kom će smeru ići vaša veza sa voljenom osobom. Kičma vam je slaba tačka.

RIBE

Posle dužeg vremena ste rešili da reorganizujete svoj posao a to vam može i te kako pomoći da ostvarite poboljšanje. Spremni ste da priđete osobi koja vam se dopada već neko vreme. Povedite računa o krvnom pritisku.

Sebični, lenji, nezasiti: Ovi horoskopski znakovi važe za najgore ljubavnike!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs