Astro prognoze

Mesečni horoskop za novembar 2017: Prognoze nisu dobre, jedan znak srlja pravo u propast!

Čuvajte se prevrtljivog novembra

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Profimedia

Polako nam stiže i novembar, pretposlednji mesec u godini.

 

Još ima vremena da ostvarite ciljeve koje ste zacrtali još početkom 2017 - ali pazite! Ovaj mesec je prevrtljiv.

 

Pre nego što načinite sledeći korak, pročitajte šta su vam zvezde pripremile za mesec novembar na polju karijere, novca, ljubavi i zdravlja, prema predviđanjima astrologa portala Sunsigns.org.

 

OVAN

 

Tokom meseca novembra, kuća karijere biće na prvom mestu, dok će u porodičnim odnosima biti dosta problema.

 

Vodićete računa i o tuđim interesima i osećanjima, ali pazite - ovo nije povoljan period da za samostalne akcije i lične uspehe.

 

Posao: Što se tiče posla, situacija će biti i više nego odlična. Nezaposleni Ovnovi imaće dosta dobrih ponuda i trebalo bi da sagledaju stvar iz svakog aspekta ako žele da donesu pravilnu odluku.

 

Novac: Slobodno možete da se nadate tom novcu koji već dugo čekate. Ako imate svoj biznis, privlačićete partnere sa velikim kapitalom poput magneta. Ipak, ako ste planirali da otpočnete neki novi, skup projekat, možda je bolje da to odložite za idući mesec.

 

Ljubav: Kretaćete se u krugu uticajnih ljudi, i tamo biste mogli da upoznate zanimljivu osobu. Ljubav ćete pronaći u poslovnom okruženju, dok će Ovnovi koji su u braku doći u iskušenje da prevare partnera.

 

Zdravlje: Energija će vam biti na zavidnom nivou, osećaćete se odlično. Za svaki slučaj, malo povedite računa o ishrani i žlezdama.

 

Novembar mesečni horoskop za Bika predviđa veliki priliv novca, ali probleme sa zdravljem! Ceo horoskop za Bika pročitajte OVDE.
 

Novembar mesečni horoskop za Blizance - na poslu cvetaju ruže, u ljubavi pazite na trnje! Ceo horoskop za Blizance pročitajte OVDE.

 

Novembar mesečni horoskop za Raka predviđa kompletan haos i konfuziju! Ceo horoskop za Raka pročitajte OVDE.

 

Novembar mesečni horoskop za Lava - prošlost konačno dolazi po svoje, a posledice neće biti lepe! Ceo horoskop za Lava pročitajte OVDE.

 

Novembar mesečni horoskop za Devicu prognozira sjajnu situaciju na poslu i u ljubavi! Ceo horoskop za Devicu pročitajte OVDE.

 

Novembar mesečni horoskop za Vagu predviđa velike probleme u porodici! Ceo horoskop za Vagu pročitajte OVDE.

 

Novembar mesečni horoskop za Škorpiju naslućuje samo dobro na svim životnim poljima! Ceo horoskop za Škorpiju pročitajte OVDE.

 

Novembar mesečni horoskop za Strelca savetuje - previše trošenja će vam se obiti o glavu! Ceo horoskop za Strelca pročitajte OVDE.

 

Novembar mesečni horoskop za Jarca je za poželeti. Ovom znaku sve ide od ruke! Ceo horoskop za Jarca pročitajte OVDE.

 

Novembar mesečni horoskop za Vodoliju - sve vam ide od ruke, ali morate da pazite na zdravlje! Ceo horoskop za Vodoliju pročitajte OVDE.

 

Novembar mesečni horoskop za Ribe predviđa uspeh na poslu, ali trzavice u ljubavi! Ceo horoskop za Ribe pročitajte OVDE.

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs