Horoskop otkriva

Novembar 2017. mesečni horoskop za Bika: Stiže vam veliki priliv novca!

Moguć je duži poslovni put, koji će vam pružiti priliku da se profesionalno dokažete baš kako ste želeli

Zanimljivosti
Autor:
Novembar 2017. mesečni horoskop za Bika: Stiže vam veliki priliv novca!
Foto: Shutterstock

Ovog meseca većina događaja neće biti pod vašom kontrolom. Samo ćete se nervirati, a nećete uspevati da ostvarite značajnije promene bez tuđe pomoći.

Tokom novembra sve ambicije privremeno ostavite "sa strane". Budite fleksibilni i spremni na kompromis, ako mislite da vam išta pođe od ruke.

Posao: Na polju karijere moguć je napredak, ali samo ako budete strpljivi. Ipak, biće i dosta prepreka, koje ćete moći da savladate samo uz pomoć odanih prijatelja i kolega. Moguć je i duži poslovni put, koji će vam pružiti priliku da se profesionalno dokažete baš kako ste želeli.

Novac: Ako planirate velike troškove, pokrijte ih pre sredine meseca. Ostatak novembra biće u znaku snalaženja i razvoja novih strategija kako da uštedite novac i "preživite" do sledeće isplate. Može doći do novog priliva novca preko prijatelja ili članova porodice.

Ljubav: Bićete veoma aktivni tokom novembra kada su u pitanju izlasci i druženje. Zbog toga ćete steći i dosta novih poznanika, ali i upoznati neku posebnu osobu, sa kojom biste mogli da ostvarite vrlo lepu vezu. Bikovi koji su u braku uživaće u hramoničnim odnosima i porodičnim okupljanjima.

Zdravlje: Bićete izuzetno osetljivi tokom čitavog meseca. Neophodno vam je više relaksacije i odmora, ali i vežbanja, kako biste izbacili nagomilani stres. Povedite računa o zdravlju očiju.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs