Astro prognoze

Novembar 2017. mesečni horoskop za Raka: Čeka vas samo haos i konfuzija!

Samo snalažljivost i proračunatost će vam pomoći da izgurate ovaj mesec bez većih novčanih teškoća

Zanimljivosti
Autor:
Novembar 2017. mesečni horoskop za Raka: Čeka vas samo haos i konfuzija!
Foto: Shutterstock

Rakovi će tokom čitavog novembra biti "razapeti" između karijere i porodičnih problema. Moraćete da se prilagođavate situacijama i napravite neophodne kompromise, ako želite da ostvarite bilo koji od vaših ciljeva.

Biće vam teško da izađete na kraj sa svim konfliktima koji vas čekaju tokom meseca, ali možete da se nadate srećnoj i harmoničnoj budućnosti.

Posao: Pre nego što donesete bilo kakvu odluku, dobro razmislite. Neslaganje sa porodicom će negativno uticati na vaš poslovni uspeh, pa je najbolje da prvo rešite sve nesporazume, pa tek onda uplovite u nove poslovne poduhvate. Nezaposlene Rakove čeka odlična poslovna ponuda.

Novac: Samo snalažljivost i proračunatost će vam pomoći da izgurate ovaj mesec bez većih novčanih teškoća. Novembar nije dobar period za velika ulaganja.

Ljubav: Osvajaćete ljude šarmom gde god da se pojavite, što će vam doneti dosta prilika za romantičnu vezu. Ipak, to će biti kratke veze bez budućnosti. Rakovi koji su već izgovorili sudbonosno Da biće u iskušenju da potraže nova uzbuđenja van svoje bračne zajednice, što može da bude veoma riskantno i brzo otkriveno.

Zdravlje: Koristite prirodne lekove, dovoljno spavajte i zdravlje bi moglo značajno da se popravi.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs