Astro prognoze

Novembar 2017. mesečni horoskop za Devicu: Uživaćete u ljubavi, novac samo pristiže!

Obratite pažnju na porodične probleme i što pre ih rešite

Zanimljivosti
Autor:
Novembar 2017. mesečni horoskop za Devicu: Uživaćete u ljubavi, novac samo pristiže!
Foto: Shutterstock

Porodični i zdravstveni problemi ovog meseca biće vam na prvom mestu. Samo emotivno zadovoljstvo će vam pomoći da pregurate sve što vas čeka u novembru.

Biće vam neophodna podrška bliskih osoba šta god da radite, a vi se potrudite da budete što fleksibilniji kada su u pitanju odnosi sa drugima.

Posao: Profesionalne ambicije moraće da sačekaju. Fokusirajte se na rešavanje porodičnih problema, jer čitava budućnost može da vam zavisi od načina na koji ih budete sada rešavali.

Novac: Bar što se tiče novca, tokom novembra ne morate da brinete. Vaša odlična moć rasuđivanja i intuicija govoriće vam na šta treba da se fokusirate, što će vam doneti finu zaradu. Finansijska inteligencija vam je zaista na zavidnom nivou, i umećete to i te kako da iskoristite!

Ljubav: Slobodne Device mogle bi da upoznaju svoju srodnu dušu, a moguća je i iznenadna odluka o venčanju. Ljubav ćete pronaći na poslu ili na nekim društvenim okupljanjima, a vaša porodica će biti oduševljena ovom novinom u vašem životu. Device koje već imaju partnera, posvetiće se zajedničkim izlascima, što će osvežiti vezu i obezbediti harmoniju u bračnom životu.

Zdravlje: Nakon 22. novembra moraćete više da se posvetite zdravlju. Ne ignorišite bol u desnima i vrtoglavicu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs